tisdag 5 juli 2011

En postlåda full av kul läsning och paket mötte mig i dag!

I dag kom mina efterlängtade varor från Clarins och Dermanord. Brun-utan-sol och serum C till ansiktet. Nu slipper jag vara blekast på jobbet. Ett tag försökte jag övertala mig själv att blekhet i juli tydde på att jag var både ambitiös på jobbet och rädd om min hud....men ärligt talat, hur tråkigt är inte det;) Det är mitt i sommaren....nåja nästan....och jag vill ha brun färg i ansiktet så att jag slipper se ett spöke i spegeln varje morgon. Clarins flytande BUS kan råda bot på det.....på ett sunt sätt....utan att förstöra huden! Jag använder den varje dag när jag har den i badrumshyllan, det är brun-utan-sol-krämernas Rolls royce. Den bästa på marknaden!
Ni ser den i bild längst upp i collaget. Där kan ni även se en glass-ätande Lova som numera har så lång lugg att jag tvingas sätta en klämma i hennes hår. Det är dags att beställa tid hos frissan. Både till mig och till Lova. Helst på samma dag. Jag ringer "first thing" i morgon.....

När jag kom hem från jobbet blev jag positivt överraskad. Postlådan var full av trevlig läsning i form av tidningar från Ljuva Hem och Amelia. Dessutom hade La Redoute kommit ut med en ny katalog franskt mode och Ellos med sin höst/vinter katalog. Alltid fyndar man något! Ellos varor kan jag dock bli grymt besviken på....men de har finfina saker också, märkeskläderna med bättre kvalité. Det kan vara en väldigt blandad kompott när det gäller kvalitén på de kläder man får därifrån.

Förutom paketet med brun-utan-sol så fick jag ett från H&M. I paketet fanns diverse bastoppar som jag glömt att jag beställt. De var restnoterade och nu behagade de komma. Randiga och enfärgade toppar, stora och små i storlekarna. Lagom somriga. Ett par var riktigt bra för det överkomliga priset och andra vågar jag inte ens tvätta för hand av rädsla för att de ska bli skeva och fula. De åker tillbaka i sammma påse! Till Lova kom en klänning....en klänning....hmm.....sen när fick jag ett paket innehållandes mer kläder till mig än till henne? Det är antingen mycket länge sedan eller så har det inte hänt alls sedan hon föddes.

Till middag i kväll gjorde jag, hör och häpna, alltså inte Per som vanligtvis kockar, en gratäng....eller ja....jag vet inte vad jag ska kalla det. Jag la vita fiskfiléer i en ugnsfast form och hällde över en blandning av krossade tomater med basilika, svartpeppar, champinjoner, purjolök och tillslut riven ost på toppen. Till det en sås på turkisk yoghurt med senap i och nypotatis. Det var riktigt gott. Som ni märker går det sådär med GI. Potatisen var väl inte helt lyckad. Fisken däremot - perfekt!

Lova sover och det är dags att förgylla denna kväll med en förhoppningsvis bra film - Paycheck med Ben Afflek!

Jag måste bara berätta! Jag var nyss på Kometen (en ICA affär, för er som inte vet) för att handla och mötte då syrran med sina två blonda yrväder, Ebba 8 och Agnes 6. Båda två rusade mot mig och kramade om mig när de såg mig! Det kallar jag äkta sann glädje och lycka! Att en sådan enkel sak kan ge så mycket energi och feel-good-känsla så att det räcker och blir över! Ebba och Agnes, mina älskade pärlor. Lovas kusiner. Ni anar inte hur mycket ni betyder för er gamla moster! Och nej, jag är inte PMS-påverkad och lipar mig sönder och samman för allt som får hjärtat att slå några extra slag. PMS haggan i mig anländer inte förrän om någon vecka!

På tal om gammal så fyller jag 34 om exakt 15 dagar, nämligen den 20 juli.
Usch, jag är verkligen gammal. Vad hände?

6 kommentarer:

  1. Underbart med en välfylld brevlåda! Gammal är du verkligen inte, rena ungdomen ju! kram

    SvaraRadera
  2. Ujujuj mycket kul du fick i dag:)Fiiiiiint.Här bara dagens tidning. Jag ska göra slag i saken och ner på Åhléns och köpa mig en Clarin brunUtanSol. Jag är blek trots semster sedan en vecka:(Benen värst
    Gör inget om du inte är så mkt på bloggen över sommaren för när det väl kommer att inlägg är det bra rakt igenom:)Din blogg = mitt liv!
    I dag har barnen varit uberjävliga och slåtts och bitits. Vi trivs här i stugan men kunde haft bättre grannar. Dessa är riktiga surkartar och mannen i fam en jävla brats med märkeskläder från topp till tå och bakåtslickat hår. Han är sådär äckligt klanderfri och har mer välmanikyrerade naglar än jag som e tjej:(
    Det stinker dyr parafym här och jag mår illa. Henke viskar bög när han går med näsan i vädret utanför vår öppna altan utan att hälsa.
    Typiska stockholmare på Gotland FYFAN


    Kramkramkram Mia och Henke och barnen på Gotland

    SvaraRadera
  3. Hej
    Hittade din blog idag! Härlig läsning...
    Jag har också fått katalogerna i brevlådan o det är lika roligt varje sesång när man får dom:)
    Men den jag älskar mest är ju La Redoute...så nu är den lust läst o nu börjar jag om!

    Besök gärna min blogg så kanske du finner något du gillar:)
    Ha en underbar sommar !

    KRAMKRAM
    Christina Chateau de Ron
    (har problem med bloggen så jag går in anonymt)

    SvaraRadera
  4. Trevligt när man finner så mycket i lådan samma dag. Julafton:) Så fin lilla hjärtat Lova är/Kajsa

    SvaraRadera
  5. Gammal? Jag fyller 35 fem dagar efter dig - och jag är INTE gammal! :)

    Så kul med mycket post att ta in. även om det vara en del överraskningar som du inte räknat med. HM har blivit sämre på en del basplagg, jag får hål i toppar efter bara tio tvättar.

    Hoppas du får en fin dag! Kramar

    SvaraRadera
  6. Carolina, nja ungdom vet jag inte...men well, lite ung är jag väl då, hihi;)

    Maria, nämen fy för otrevliga personer som inte kan hälsa när ni bor så nära inpå varandra:( Men i övrigt hoppas jag att ni har en underbar semester på Gotland...eller?

    Christina, så kul att du hittade hit och framför allt att du vill följa min blogg! Absolut ska jag kika in till dig. Jag har också La Redoute som favorit:) Ellos kan kasta sig i väggen i jämförelse! Förresten åker katalogerna snart i soporna...allt och lite till finns ju på nätet! Det är roligare att beställa där!

    Kajsa, tack!!

    Sandra, Oj, fem dagar efter mig? En 77a? Så kul...håller med dig, H&Ms toppar kan vara skrämmande dåliga i kvalitén. Det är som ett lotteri när man beställer därifrån.

    Kram till er alla

    SvaraRadera