tisdag 25 oktober 2011

Dinosaurie-fobi eller?

I dag på Ousiders (programmet på tv) var det en tjej som hade dinosaurie-fobi! Sug på den! Mycket har jag sett, men detta var unikt. Jag vill verkligen inte uttrycka mig hånfullt eller ironiskt kring detta för jag vet inte alls hur denna tjejen har det....men jag kan ändå inte låta bli att undra hur man utvecklar en fobi för något som inte finns! Vad tror ni? Man kanske kan få fobi för allt i princip!?

8 kommentarer:

  1. Haha, fobier är inte att leka med. Hon bör inte se Bolibompa på morgnarna, Dinosaurietåget. :)
    Jag har armhålefobi, de är läskiga.

    SvaraRadera
  2. Kollade också på Outsiders och Jag vet inte heller riktigt hur Jag ska uttrycka mig ..
    Jag lider ju själv av diverse fobier, fast då för saker som finns och inte varit utrotade sedan ett xxxx antal år tillbaka.

    Jag skulle dock inte vilja kalla hennes "fobi" för just fobi, för en fobi blir Du inte fri ifrån efter att ha varit hos en hypnotisör EN gång. Jag kan säga att Jag aldrig någonsin skulle ställa mig på en "A-brunn" efter 10 träffar med en hypnotisör, särskilt inte med han som hon var hos som skrek "TJOFF! POFF! LUSTIGA HATTAR!" , Jag är inte rädd för dinosaurier idag men hade garanterat varit det efter hans hokuspokus-ramsor ..

    SvaraRadera
  3. Jag får en stark känsla av att allt var påhittat under gårdagens program för jag har en kompis med fobi för höjder. Även låga höjder. Hon har fruktansvärda problem och går i ständig terapi. Det är inte så enkelt som de ville få det att låta i går/Kajsa

    SvaraRadera
  4. Idioti. Jag tror de överdriver för att de saknar deltagare till programmet. Jag såg inte detta avsnitten men ska se om det kommer en repris.
    //Carina

    SvaraRadera
  5. Sandra, haha:) Bäst att inte skaffa barn alls för det blir ju inte lätt att hålla dem borta från Bolibompa;)

    Skämt å sido....jag vill inte håna för en sådan här fobi egentligen, men det märks att flera av er funderar över sanningshalten i detta....precis som jag!

    Carina, precis så som du skriver funderar jag också ibland...att hur kan folk vilja vara med i förnedrings TV som "Kniven mot strupen" där man som kock för en restaurang sågas totalt vid fotknölarna eller "Lyxfällan" där hela ens privata katastrof-ekonomi blottas och så blir man utskälld och idiotförklarad på köpet. Hur skoj? Att de ens får ihop deltagare till en hel säsong, det fattar inte jag. Jag tänker som du, det är skådespelare som får bra betalt för att göra detta:)

    Kram till er alla

    SvaraRadera
  6. Jag har inte den kanalen så jag slipper titta på skiten ;-) (hade säkert gjort det annars..).
    Det är i mina ögon att ta sig själv på lite väl stort allvar, har man inget bättre att oroa sig för så borde man låta bli! Tja, kanske lite hårt, men all denna ovikta nonsens människor ägna sitt liv åt, varför inte göra något värdefullt av det istället?
    kram

    SvaraRadera
  7. ALöltså jag såg programmet. TIttar aldrig annars. Och jag måste säga att skrek FEJK om henne. "Mest rädd är jag ju för Tyrannusaurus Rex".. haha.. Var det bara jag som fick känslan av att hon spelade teater? Och om det är på riktigt så är det ju helt absurt.. som sagt icke-existerande grejer att vara rädd för? Hm..
    Dessutom reagerade på att reportern sa "hennes fobi är just en fobi för .... har aldrig kräkts" om deltagaren som led av kräkfobi. Jag hann tänka !Va, hur är det möjligt?" för att sedan höra tjejen själv berätta om sina kräkstunder som tydligen visst hade hänt.. Dålig TV när det är som värst typ =P Men ack så roande ibland!!

    Kram gumman

    SvaraRadera
  8. Jag missade programmet
    men kan tänka mig
    att det "showades" en del
    Kram Sandra

    SvaraRadera