torsdag 1 mars 2012

Tips på badrock för barn?Bild hämtad från Polarn&Pyret

Är det någon som har tips på en bra badrock i frotté för barn? Gärna med huva! Jag hade tänkt köpa en åt Lova i treårspresent. Jag gillar denna från POP eftersom den har dragkedja vilket är perfekt till små barn.

5 kommentarer:

 1. Den är fin men just dragkedja kan vara farligt när små knattar ska knäppa mot bara huden. Vi har vanliga knytvarianter och det fungerar bra. En är köpt på Bo Ohlsson, frotté för en billig peng.

  SvaraRadera
 2. Den ser väl kanon ut, den skulle jag gå på!!
  dragkedja tycker jag med verkar praktiskt eftersom skärpet gör att den bara går upp....
  Och Lova knäpper själv ändå inte själv än? Det gör inte Stella i alla fall...
  kram

  SvaraRadera
 3. Dragkedja är kanon till små barn för det där j-a bandet stannar aldrig där det ska! Den på bilden verkar vara bra fast den är inte så snygg. Jag hyllar pop för kvalitén men inte för designen. Har många gånger struntat i och köpa något på pop pga ful design och som det inte var nog så ska de ha hutlösa priser. De blåser ju folk som är godtrogna:( Det är vad jag anser och många med mig. Har tyvärr inget tips på bra badrock men jag hade köpt en billig på Kappahl om jag var du! Kramkram Mia

  SvaraRadera
 4. Hmm, men om man tar en större stl på badkappan så är det väl ingen risk att man klämmer huden på barnets mage?? Usch, kan bara tänka mig hur ont det skulle göra om man blev klämd så:( Minns Sandra, när du skrev om att din son blivit klämd av en dragkedja, fy sjutton:(

  Visst verkar den ok, Caroline? Den bästa jag kunde hitta på webben men jag har inte tittat ute i butikerna än.
  Nej, Lova kan inte knäppa en dragkedja än..jag får vara glad om hon tar på sig jackan och stövlarna med kardborreband:)

  Maria, jag förstår ditt resonemang kring Pop kläderna till viss del. De har ingen design som får en att trilla av pinnen av upphetsning och så är de dyra. Nej, de har satsat mer på kvalité, det är det som de tar betalt för. Med all rätt! Jag tror att Didriksson håller måttet lika bra som Pop men till någon hundring billigare därför kör jag ytterkläder hos Didriksson...men har handlat enstaka plagg från klädsortimentet hos Pop till Lova. De har enstaka plagg som faller mig i smaken ibland, allt är inte lamt och tråkigt!
  Jag ska kolla både kappahl och Lindex efter badrock när jag kommer ut i butiker, det händer inte så ofta;) Webben är min räddning:)

  Kram på er alla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kappahl har en jättefin och go..349kr röd och vit randig

   Radera