tisdag 7 februari 2012

Ekvationen som är svår att lösa


Mina sidvisningar stiger hela tiden men mina kommentarer från er läsare minskar, hmm! Antingen är det jag skriver om sjukt ointressant eller har jag bara ett gäng väldigt lata läsare;)

Lata eller inte, ni är alltid välkomna att läsa och det är för er jag skriver!

Men om ni vill göra en skriv-nörd glad så har ni kommentarsfältet här nedanför.

Feel free!!!!

7 kommentarer:

  1. Det är likadant hos mig. Läsarskaran ökar men kommentarerna uteblir, bortsett från de bästa kommentarerna som alltid kommer.
    Jämför med de stora bloggarna, hur många läsare har de och hur stor del av dem kommenterar? Så brukar jag tänka och sen känns det bättre. Antagligen räddar du dagen eller kvällen för en del läsglada personer.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Du är räddaren för mig min sjukskrivna vardag. Det är lika kul att kika hit in och se om du skrivit något nytt. Du skriver både bra och underhållande. Du har självförtroende och vågar bjuda på dig själv och bara det är en av anledningen till att din läsarkrets ökar tror jag. Det finns inget skryt eller besserwisser resonemang i denna bloggen. Sen gillar jag bilderna på lilla Lova och tänker på när mina egna flickor var små:)
    // Carina

    SvaraRadera
  3. Var glad för dom du får istället!

    Anonym som alltid kommer vara anonym

    SvaraRadera
  4. Sandra, jag gillar din blogg mer och mer...jag riktigt längtar tills jag får sätta mig ner och se efter vad ni har hittat på under dagen:) Jo, men det ligger en hel del i det du säger...folk är väl helt enkelt inte speciellt intresserade av att kommentera, och som sagt, det är ju inget tvång...men ibland kan en fin kommentar göra att man lägger lite extra krut på något inlägg eller skriver mer än vad man hade tänkt sig:) Fler kommentarer - bättre text, tror jag:)

    Carina, tack för dina fina ord...det värmer mitt skrivar-hjärta;)Det är precis detta jag vill med bloggen, förmedla humor och bjuda på mig själv, gärna i kombination! Jag skämtar gärna på min egen bekostnad:)

    Anonym, självklart får du vara anonym...så länge du inte vräker ur dig elakheter. Om du vill göra det så är det störst risk att jag behåller din kommentar i bloggen om du skriver under med ditt namn. Du har rätt, jag ska vara glad för de kommentarer jag får....såklart!

    Kram på er

    SvaraRadera
  5. Jag är sämst
    på att kommentera
    sedan Inez föddes
    och har inte tiden
    till och läsa alltid
    men då och då
    dyker jag upp och
    läser din fina blogg
    och för mig är det
    ren glädje=)
    Kram S

    SvaraRadera
  6. Hi hi förstår ditt dilemma. Hör här, igår hade jag 108 (!!!) unika besökare och blott 4 kommentarer! Hm... LATMASKAR är det minsta man kan kalla dem!! ;-) Sedan kom det förvisso in tre till kommentarer på inlägget från igår, idag då, men det är inte samma sak!
    När jag postat något och ser att besökarna ökar från säg 20-50 på en h, men inte en enda kommentar!!! Då blir jag faktiskt både sur, irriterad och lite smått besviken! För klart man vill ha respons!
    Gällande mig själv, jag läser faktiskt inte bloggar som jag inte kommenterar, med det sagt vet nog många att jag läser väldigt få bloggar, ofta bara en per dag. Jag har ju så SJUKT ont överallt nu (typ!!!) men har ingen list att göra min blogg till en offentlig sjukjournal, därför har jag valt att inte fokusera på alla besvär såsom diabetes, sköldkörtelrubbning, foglossning, whipplash, och dessutom trött som F**!!! Jo, så många vet ju inte att jag fortf inte läser deras bloggar och därför kan jag känna att jag får lite dåligt samvete... Men det struntar jag i för folk märker när jag är tillbaka :-)
    Sedan kommenterar jag inte alla inlägg om jag läser 10 på raken utan de som jag känner jag har ngt vettigt att säga ;-)
    Jag förstår din frustration Jennie, jag hoppas folk blir bättre på att kommentera hos dig med"!
    KRAM!!

    SvaraRadera
  7. Sandra, det är fullt förståerligt att du inte hinner/orkar kommentera...ingen fara vännen, det har jag ju sagt...vi rings vid och messar också:) Hoppas det blir en visit snart när alla våra barn frisknat till:)

    Caroline, förstår även dig fullt ut:) Det låter hemskt med alla dessa åkommer...diabetes, har du fått det i samband med graviditeten nu? Din stackare, du ska veta att jag tänker ofta på dig. Kul att höra av dig via mess i dag och få glada nyheter om Leia!
    Hoppas verkligen att sista tiden går fort innan den lille tittar ut, kämpa på!!!

    Stor kram till er båda <3

    SvaraRadera