torsdag 1 mars 2012

Barnen på Andys lekland



I lördags var vi på Andys Lekland och här kommer bildbevisen;) Tre glada kusiner som alla hade mycket roligt. Jag måste berömma Ebba, syrrans äldsta, för hennes goda hand med Lova. Hon fyller nio i mars men jag litar på henne till hundra procent när hon går iväg med Lova. Hon har full koll, hela tiden....duktiga Ebba:)

3 kommentarer:

  1. Kul med lekland. Har du varit på Leos i Växjö nån gång? Större och fräschare och med en bättre "planlösning".
    Angående tavlan William fick:
    Postern köpte jag i Stockholm i leksaksbutiken Kalikå. en annan kompis frågade också men jg hittade inte den på nätet. Kanske har de slutat sälja den? Jag kan kolla vem som är designer och återkomma. :) ramen är från gamla trogna vapendragaren IKEA ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt, mina barn verkligen älskar lekland. :-) kramar

    SvaraRadera
  3. Janina, jodå jag har hört om Växjös och att det ska vara bättre! Anledningen till att vi tog detta var för att inte behöva köra så långt! Johanna och Josse har varit med sina barn på Leos vid något tillfälle, vet jag, och de sa också att det var mycket bättre! Kristianstad är ju litet!! Första gången vi var där blev vi grymt besvikna på hur litet det var för vi jämförde med Göteborgs Lek- och buslandet;)Ja vill du kolla designern? Tavlan var grymt fin:) Visst är IKEA bra när det gäller ramar till barnens rum:) Kram, vi ses på söndag!

    Carolina, jag kan tänka mig det;) Tur att det finns något sådant för små barn...
    Kram

    SvaraRadera