tisdag 24 april 2012

Några timmar på hästryggen i ösregn!


I söndags åkte jag och Jannika till Vittsjö med Lova. Tanken var att hon skulle få rida häst. Tyvärr öste regnet ned den dagen, men det stoppade inte oss. Vi hade bestämt oss! Hästen Tamara var jättefin och verkade vara en snäll häst med stor vana för barn. Lova började med att rykta henne och sedan hoppade hon upp på hästens rygg med min hjälp. Eftersom gården var gigantisk fanns det gott om plats att rida på området. Skogen låg alldeles intill så omgivningarna var perfekta. Lova visade ingen rädsla alls för hästen utan provade också att ligga på hästens rygg och hålla den i snöret när den gick mellan stall och hage. Hela tiden med ett glatt humör. Nu funderar jag starkt på att skriva in henne i ridskolan här i byn. Ingen är lyckligare än jag om det visar sig att hon vill rida.

Utöver att rida häst fick Lova klappa gårdens kor och den lilla kaninen som senare rev hål på Lovas rosa överdragsbyxor! Det var inte så populärt, kan jag tala om;)

4 kommentarer:

  1. Å så underbara kort! Fint att hon inte är rädd för hästen eller för några andra djur för det kan vara jobbigt. Vad får du betala för och ha henne på ridskola? Henry är rädd för hundar som du vet:( Jag får ha ögonen med mig när vi går på stan så jag kan förbereda han på att vi möter en hund. Lova är en trygg tjej skönt! Vi ska ha Elvira i helgen när D spelar match:) Längtar efter henne så jag har ont i hjärtat. Inez ska vara hos sin farmor. Kramkram Mia

    SvaraRadera
  2. Jag förstår att hon blev piss off på den där kaninen, det hade Jag också blivit om den hade bitit hål i mina Didricksonbyxor! ;)
    Får höra med henne om hon vill åka dit igen, vill hon det så får vi fixa det :)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Vilka underbara bilder hon blir nog en riktig hästtjej:) Synd på byxorna bara:( / Kajsa

    SvaraRadera
  4. Mia, ja det är verkligen skönt att hon inte är rädd för några djur....hrm, hon är livrädd för flugor;) Alltså, du skulle se henne när hon ser en fluga! Hoppas ni hade en mysig dag då Elvira var hos er<3

    Jannika, hon har sagt flera ggr att hon vill rida häst igen så det kan jag säga redan nu att vi hänger gärna på fler ggr!!

    Kajsa, jag hoppas hon vill rida:) Hon får gärna hålla på med vilka sporter hon vill ( nästan) men ridning hade varit kul!

    Kram på er

    SvaraRadera