fredag 17 september 2010

Dags för debatt...

men nu lyssnar jag bara med halva örat, jag har ju bestämt mig! Jag vet hur jag ska rösta på söndag. Det är fredagkväll, vi har precis ätit en god middag och nu är det tv och dator som gäller med ett break för lite kortspelande mellan mig och Per sen. Lova har somnat, katten har kurat ihop sig i soffan, ljusen är tända och diskbänken är ren! Härligt!

Hoppas ni alla får en fin fredagskväll!

3 kommentarer:

  1. Men...här hade jag skrivit en lång kommentar så försvinner den :(
    Jisses va fin den nya bloggen är. Har har jag mycket att läsa ikapp.
    Har varit så sanslöst trött sedan jag började jobba. Känns nästan som när man var nyförlöst och man levde i sin lilla bubbla utan att ha koll på omvärlden. Haha!
    Får läsa och kommentera en blogg om dagen för att komma ikapp.
    Hoppas allt är bra med er?! Va söt Lova är! Och va stor hon är! Det går sanslöst fort!
    Förstår tankarna kring längenheten i gbg. Men kan tänka mig att det är kul att få hem alla era saker. Hoppas tv-bänken är i fint skick!
    Kramar!!

    SvaraRadera
  2. Malin: Tack, kul att du gillar bloggen! Jag har saknat ditt bloggande:) Förstår att du varit trött efter jobbet och inte orkat med bloggvärlden...och i ärlighetens namn, vad är viktigast egentligen? Livet såklart! Bloggandet kan man snabbt komma tillbaka i:) Ja Lova växer och förändras hela tiden, både härligt och skrämmande på en gång! Ja, nu är alltså lägenheten i Gbg uppsagd...SNYFT!

    Kram på dig!!

    SvaraRadera