tisdag 5 oktober 2010

BVC

Lova har blivit en stor tjej! I går var hon på BVC och gjorde sin 1 1/2 årskontroll. Hon vägde 10, 930 och var 79 lång. Hon byggde med klossar, ritade, kastade boll, sparkade boll, tog av och på sina skor och vinkade när hon skulle gå. Hon blev vansinnig när hjärtat skulle kollas och huvudet mätas. Det tänkte hon inte alls gå med på! Sprutan gick riktigt bra, men lite irritation visade hon när den stacks in, men det var snabbt övergående. I natt och i dag har hon klarat sig ifrån de klassiska tecknen på att hon skulle ha blivit sjuk av vaccinet. Det var en glad Lova som åkte till dagis med sin pappa i morse. Ryggsäcken var med och på tröseln till ytterdörren fick mamma en hejdå-puss! I dag har hennes nya vinterkläder kommit från Villervalla. Fodrad jacka, fodrad byxa, mössa i fleece med öronlappar, fuskpolo i flecce som värmer gott. Tyvärr var fleecekläderna små i storleken och får åka tillbaka och bytas! Jacka och byxa satt däremot som en smäck! Tillsammans med två overaller och ytterligare två jackor, ett regnställ och massor med mössor och vantar ska hon vara redo för höstrusk och vintervindar!

3 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Vad roligt att mäta o väga henne. Jag har inte den blekaste aning vad Stella väger eller hur lång hon är...
    Roligt med nya vinterkläder oxå! Lät som hon hade mkt!
    Ha en fin kväll,
    kram

    SvaraRadera
  2. Theodore var ju hos BVC för några veckor sedan och gjorde samma sak. Han var 84 cm lång och vägde 11,9 kg. Stora karln. De sa i alla fall att biverkningarna av den här sprutan ska komma efter 7-10 dagar. Om Theo fick någon reaktion vet jag inte eftersom han var sjuk me feber runt den tiden ändå.

    Jag önskar att vi var lika rustade som ni med kläder till Theo. Vi har inte köpt höstkängor ännu och ingen overall. Vi ska kolla efter sånt i New York om några veckor tänkte vi.

    SvaraRadera
  3. Caroline, japp det var verkligen kul att få väga och mäta henne, jag hade ju inte heller den blekaste aning om vikt & längd:)
    När är du kallad för Stella?

    Thepas, jisses vilken stor kille!!! Jasså så många dagar efteråt? Då är det bara att vänta och se vad framtiden utvisar:)New York, va härligt! Där lär ni ju hitta fina och ovanliga kläder som Theo kan känna sig unik i. Nu saknar jag åkpåse och stövlar, så helt rustade är vi inte än. Fast med tanke på vad det har kostat så önskar jag att vi var det;)
    Ha det fint....

    SvaraRadera