söndag 9 september 2012

Det går bra för mig....

Livet flyger förbi i en rasande fart! Jag hinner inte med och det är väl så det ska vara, antar jag! En mindre förkylning har korsat min väg och dragit med mig ner i fördärvet. På väg hem från jobbet i fredagseftermiddag var jag inte lika munter som vanligt. Helgen blev fin ändå! Nu är det söndag och jag konstaterade nyss att det går bra för mig... att skriva blogg...not! Ett inlägg varje dag blev det inte, men däremot blir det ett nu...och det får ni hålla till godo med! Jag har tre stora uppdrag i livet och dem jobbar jag med alltjämt varje dag...just nu råkar de suga musten ur mig!

Vad hittar ni på?

Kramar från mig

6 kommentarer:

 1. Vi försöker komma ikapp med livet. Jisses vad det tar tid att komma i fas när man varit sjuk... Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Roligt att kika in hos dig igen! jag har så lite tid för blogg numera.. Och det verkar du med ha ;-) Ha ingen press på dig, lika bra o blogga när man hinner/orkar/har inspiration än att hålla på o pressa sig, tycker jag!
  För min del blir det ofta att jag inte hinner o när jag väl har tid har det gått 2-3 v sedan sist o då blir det liksom så konstigt att skriva ngt som hände idag bara sådär... när man ändå har hundra grejer att skriva om eg! :-o
  Idag har Leia vart på barnkalas, Stella på dans (första ggn!), nu är de plus Tias på Liseberg! Jag har handlat lite måste-grejer, tex tofflor till Leia i skolan, nya lakan osv. Med en arg Ebbe. Ebbe har smakat lunch för första ggn, det blev en halv bukr potatis/palsternacka puré. Jag har gjort mina inlämningsuppgifter i min skrivkurs, och nu dricker jag kaffe o äter skumraket trots att jag borde banta!
  Jag måste handla till ett hel dagis för en hel vecka, duscha och ta fram skol/dagiskläder med innan dagen är slut. Amma, tvätta och dammsuga är med måsten-
  detta ljuva liv!
  Puss o Kram!!

  SvaraRadera
 3. Underbart att se ett inlägg här! Det är som att få en present varje gång :) hoppas ni mår bra
  // Carina

  SvaraRadera
 4. Vad är det för projekt du har på g? Om du vill berätta alltså? Nu är det höst ute här i Sthlm. Hur är Skåne?
  Hoppas ni mår bra/Kajsa

  SvaraRadera
 5. Janina, ja jag säger detsamma!! Jag har själv varit förkyld sedan i fredags med feber...vi MÅSTE ses snart:)

  Caroline, haha dig ska jag tänka på när jag tycker jag har det stressigt:) Lille Ebbe, ser på instagram hur han växer...han verkar vara matglad? Skönt!! Hur går det för Leia i skolan? Allt bra med Stella också förutsätter jag:) Jag ska ta mig tid till din blogg snart:)

  Carina, tack så roligt att höra:)

  Kajsa, allt är bra här förutom en förkylning som drabbat både mig och Lova! Hösten är på intåg här nere också....

  Stor kram till er alla

  SvaraRadera
 6. Kajsa, mina tre "projekt" är jobbet, Lova och min sjuka pappa!! Det är det som sysselsätter mig på heltid och därutöver just nu... Kommer skriva mer om detta senare!

  SvaraRadera