måndag 11 oktober 2010

Så vackert

Jag har hittat de sötaste vantarna och mössan till Lova. Bara kolla, så sött att man smälter till en liten pöl. Alltsammans är från Palidesign och jag älskar deras handgjorda plagg. Jag har dock inte köpt det ännu, jag rådgör fortfarande med mig själv;) Jo...nja....eller nej....fast jo,ja!! Ja ni förstår...

5 kommentarer:

  1. Hej på dig!
    Åhhh vilka vackra plagg! Vart handlar du dem? Förstår att de kan kosta en del om de är handgjorda :-o
    KRAM!!

    SvaraRadera
  2. Hej hej! På palidesign.se Jag tror säkert du kommer älska dem!! Fina färger, modeller...sedan har de påslakan till liggvagn. Det är så att man skulle vilja ha en bebis till;)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Förutsätter att de är handgjorda, men nu blev jag ändå osäker...ska genast kolla:) Priserna var inte så farliga som man kanske skulle kunna tro, men det är klart har man redan flera mössor och vantar till lilla busen så känns det ju onödigt att handla detta set, haha!

    SvaraRadera
  4. Hej där!
    Tack för inlägget inne hos mig. :-)
    Det som händer är att sömmen, dvs där tarmen syddes ihop med ringmuskeln, där drar det ihop sig så det liksom blir en inåtbuktning. Ett ställe som är smalare än vad det borde vara. Förstår du? I övrigt kan du surfa på hirschsprung på nätet så får du läsa in dig ;-) Det är nämligen så olika för alla barn. Man kan inte säga att "så här är det!".Vissa är sjukare än andra. Blodförgiftning, tarminflammation och långdragna diareer med stor vätskeförlust här väl till de mest akuta hotande komplikationerna i dagsläget för Stella.
    Min adress:
    C Isaksson
    Furuslätten 45
    427 35 Billdal
    KRAM!!

    SvaraRadera
  5. Ok jag förstår hur du menar med sammanväxten, blir ju problem för avföringen att ta sig igenom just där då!! Jag vet lite om Ulcerös kolit (irriterad tarm typ), men även Krohns sjukdom som jag satt och läste in mig på för inte alls så länge sedan, men vet inte om likheterna är många med Hirschsprung. Får väl kolla på nätet, som du säger!

    Tack för adressen!!!

    Kramar

    SvaraRadera