söndag 7 november 2010

Bedårande sött!


Vagn från Micki leksaker! Jag är inte mycket för rosa i vanliga fall men här får jag faktiskt ge med mig. Det är en fin rosa färg och kronan på suffletten är en avgörande detalj. Grönt påslakanset med kronor matchar bra till. Den hade varit klockren till en liten Lova så den ska hon få i julklapp! Lära-gå-vagnen från BRIO som hon gått runt med i tid och otid ska få en ersättare;)

2 kommentarer:

  1. En jättefin vagn som ser ut att vara lagom att börja med. håller med dig på färgen. Vill oxå ha en flicka men tre barn är ett big no no. Sen är man inte ens garanterad en flicka

    SvaraRadera
  2. Förstår att du vill ha en liten tjej, du kan få låna Lova ett tag så tar vi Henry sötnos! Han är så charmig så hälften kunde vara nog:) Nej, tre barn är inget att sträva efter;) Hur ska man hinna tänka med 3 barn, heltidsjobb och livet i behåll? Jag får inte ihop den ekvationen men jag beundrar de som lyckas! Min mamma tex, hon är en superwoman som hade 4 av oss vildingar. När mina tvillingsystrar föddes var jag 6 år och min bror 4 år. Hur orkade dem?
    KRAAAAAM

    SvaraRadera