fredag 26 november 2010

Godmorgon!

Då är två sjuklingar vakna! Lova vaknade först. Hon väckte mig med sin hesa stämma och lite gråt. Stackaren, har hon bara hälften så ont i halsen som jag så tycker jag synd om henne. Efter en alvedon, en mjölk/fildrink och byte av blöjan så sitter hon i soffan och tittar på nyhetsmorgon. Ett självvalt program;) Eftersom jag är hemma i dag så ska jag se om jag orkar putsa något fönster och förbereda lite för advent. Kanske, kanke inte! Det börjar bli dags att plocka upp någon kartong från källarförrådet och bestämma sig för vilket julpynt som får komma upp detta året. Allt kan vi inte ha, det skulle bli överpyntat, svårstädat och fult! Det har ju blivit en hel del pynt med åren, men det är bara det nyaste jag använder. Varför jag ens har kvar det gamla vet jag inte. Nostalgi?

Hur det blir med Göteborg och helgen vet jag inte nu. Jag känner inte mig pigg, det känns snarare som om någon kört över mig med en sådan maskin som plattar till asfalten, ni vet? ;)
Ögonen är rödsprängda, kroppen värker, halsen har svullnat och kanske är jag lite mer varm än vanligt. Sedan Lova inskolades på förskolan i maj har förkylningarna avlöst varandra och jag har aldrig varit sjuk så mycket på ett och samma år som nu. Gnäll, gnäll, gnäll! Jag borde inte gnälla.
Det är dock lätt att gnälla när man har massor att stå i och inte hinner vara sjuk. Ute skottar grannen, folk skyndar till sina jobb, bilarna kör försiktigt och skolbarnen tjoar av glädje över snön. Vi håller oss inne i dag!

Det blir en dag i soffan alternativt sängen
Kram på er

2 kommentarer:

  1. Krya på er!

    Hela familjen Sharp är tillbaka på jobb och förskola, om än lite snuviga och hostiga.

    SvaraRadera
  2. Tack snälla ni:) Skönt att ni är tillbaka på banan, jag skulle behöva vara det till i morgon...undrar om det går?
    Kraaaam

    SvaraRadera