onsdag 8 december 2010

Besök på förmiddagen och ett grymt klipp innan middag!

Denna dockvagn fast i svart (i alla fall tror jag att det är den) har jag fått till Lova i dag. Splirrans ny till det makalösa priset om 200 kronor.

















I dag har Lova haft besök av kusinen och det var fullt ös som vanligt! Det började med att Hilma var tvungen att duscha. Sagt och gjort, båda två åkte in i duschen. Efteråt satt de i en varsin handduk och torkade till sig. Hilma var sådär glad, men Lova strålade som solen. När Hilma fått blöja på sig hämtade hon Lovas klossar och satte igång med ett jättetorn. Givetvis skulle fröken Lova vara med på ett hörn. Det går ju inte att Hilma leker med hennes grejer utan att hon är med. Hemska tanke;) Sedan blev de både fikasugna och hungriga. Som tur va hade syrran köpt både bananer och middag på burk. Jag hade en varsin Mer med sugrör och sedan var det en clementin på maten. Båda damerna blev mätta och belåtna!


Vi kokte tee och åt en varsin Nutrilett bar, Per kom hem och gjorde sin lunch, men fick luncha i ensamhet. När vi inte trodde dagen kude bli mycket bättre ringer Josses nya karl och säger att han kommit över två sprillans nya BRIO dockvagnar i svart med skötväska till. En miniatyr av en vanlig BRIO barnvagn. De kostar mellan 800-1000 kr i affärerna. Vårt pris 200 kr per vagn! Så nu har vi en väldigt tidigt 2 årspresent klar till Lova:) Hilma ska få sin redan nu till jul. I bland ska det göras ordentliga klipp, i dag var ett sådant:)









4 kommentarer:

  1. Vilket klipp du!!!! Måste kännas underbart:) När M var liten som Lova köpte Henke ett nytt megastort garage med många bilar till. EN lekmatta tror jag me det var. Allt för runt 200 också. Kändes som om vi rånat personen som sålde det till oss;)

    SvaraRadera
  2. Hur i all världen får du till dessa foton? Jag bara undrar. Hur får du två så små att sitta så still och kolla in i kameran samtidigt? Det är inte första gången jag ser dig göra detta. Du kan det här med foto. Vet att du önskade dig en systemkamera. KÖP! Till dig lönar sig en sån!/Kajsa

    SvaraRadera
  3. Sicka sötnosar=) =)

    SvaraRadera
  4. Maria: Haha, jag nästan lite så känns det:)

    Kajsa: Har du verkligen kollat genom hela min blogg, haha;) Vissa foton är så dåliga och suddiga att man kan tro en 5 åring tagit dem, hihi;) Men tack i alla fall, dessa blev ju ganska bra. Det var nog ren tur att de båda damerna ville titta in i kameran samtidigt!!
    I morgon ska min lilla Lova bli fotad av en som kan....med systemkamera!

    Sandra: Tackar :)

    Kraaaaam till er alla

    SvaraRadera