torsdag 9 december 2010

Vinstchans!

Jag lottar ut en Serum Vegetal ansiktskräm från Yves Rocher!
Det är en lystergivande dagcréme i en 50 ml burk. Enligt YR slätas hudytan ut och får omedelbart en ny lyster tack vare pärlemoren. Efter en månad har ålderstecken effektivt dämpats och lystern reaktiverats på djupet!
Kanske har någon redan testat?
Hur gör man då för att vinna?
Skicka din motivering till varför du är en värdig vinnare antingen direkt här som en kommentar, men glöm då inte att ge mig din adress samtidigt
Eller skriver du ett mail till mig på jennie.nilsson77@hotmail.com
LYCKA TILL

11 kommentarer:

  1. Hej Jennie!
    Men åhhh vad roligt med en tävling hos dig. Klart jag är med och tävlar. Jag länkar till dig på min sida. Varför jag ska vinna? Jo jag tycker att jag skulle behöva rå om mig själv lite, och få ett fint avslut på detta många gånger hemska år 2010! Jag skulle bli jätte-glad så klart! :-)
    Att ses på mellandagarna går hur bra som helst för oss. Jag har inget förutom den 23 (fira jul med tias släkt) och den 24 (fira jul med min släkt). :-) Ni får så klart bo här med, bara så ni vet!

    kram till dig

    SvaraRadera
  2. Hej Jennie

    Jag vill hemskt gärna vinna en kräm! Jag tycker att jag är en värdig vinnare för med tre barn i åldrarna 5-13 år och sjukskrivning på heltid är man inte så rik och kan köpa det man skulle behöva för sitt eget välbefinnande. Mitt liv skulle vara en aning bättre om jag vann en kräm. Min adress är lite hemlig med så den skickas på mail
    Mvh//Carina

    SvaraRadera
  3. klart man vill vinna men jag hittar ingen anledning till varfr jag skulle vinna för att jag jobbar tillsammans med slipsen eller;) Jobbar man med honom måste man vara tjockhudad så att hans ord inte tränger igenom;)

    Till alla er som sitter och undrar vad jag är för en dåre så vill jag säga att detta är lite intern humor;)

    Skämt å sido det finns uppenbarligen andra som förtjänar denna kräm bättre än jag och jag har krämer så jag klarar mig;)
    Kramkramkram Mia

    SvaraRadera
  4. Ok, ni är med tjejer!!!

    Maria, nja...att jobba med Slipsen är ett levande helsike och jag känner med dig, men det berättigar inte dig till krämen;) För att undvika Slipsen krävs sådana gula öronproppar från apoteket,skyddsväst från Skånegatan och en mycket upptagen min framför datorn. Det är det enda raka! LYCKA TILL

    (Jo som sagt, Maria och jag har jobbat ihop i ett projekt, därför finns det lite humor mellan oss som ingen annan fattar) HiHi!!

    SvaraRadera
  5. OBS!! PÅ söndag drar jag vinnaren! Måste ju dra en deadline

    SvaraRadera
  6. Jag deltar och min adress skickar jag till din mail! Jag behöver en ny ansiktskräm eftersom jag tog sista droppen av min i går och nu har jag det lite snålt med pengar eftersom jag handlat julklappar. Anledningen till att jag har det snålt är för att jag pluggar och har csn-bidrag/lån. En fattig student är väl i alla fall med och tävlar?/Kajsa

    SvaraRadera
  7. Hej Jennie
    Jag vill vara med och tävla=) Jag heter Anna och behöver en ansiktskräm
    Jag ska vinna därför att jag är arbetslös och har inga pengar. Jag har ett barn att försörja och bor dyrt. Har försökt sälja min bostad men icke lyckats bli av med lägenheten. Har inte råd handla någon klapp till min lilla flicka på 4 år och har bara pappa kvar i livet som är sjukpensionär och inga pengar.Är glad om vi kan ha julmat i jul typ
    Jag bor i Stockholm innerstad men skickar min adress på din mail
    Bästa hälsningar hoppfull Anna

    SvaraRadera
  8. Hej Jennie!!

    Skriver här också. Jag vill väldans gärna vinna Jag heter Pia & bor i Östersund. Adress kommer på din mail.

    Jag gillar Yves rochers saker & har handlat lite där förr. Precis som övriga har jag det tufft med ekonomi, mannen sjukskriven (långtids)& jag utan jobb. Vi har tre barn, Wilma 7år, Wiktor, 5år & så lilla Elvira som är 2 år.Att handla barnens julklappar har tagit hårt på ekonomin.Nu handlar jag på rea och kupong för att få ihop maten till den tjugofjärde. Saker till mig personligen är det inte fråga om, därför vill jag vinna något till mig.
    Med vänliga hälsningar Pia K

    SvaraRadera
  9. Nej ingen jävla mirakelkräm i världen kan skydda en från Slipsen;)Skyddsväst ja det är och fundera på;)

    Här är några stycken tävlande ändå!

    Hur ska du ta fram vinnaren då? Lotta i en skål med lappar?
    Kramkram kram Mia

    SvaraRadera
  10. Jag är inte arbetslös, inte sjukskriven, har inga barn att försörja men jag har blivit dumpad av killen, kört på en tenta och tappat bort min plånbok. Är det skäl nog?
    Hejhej från Sofia Svensson

    Adress kommer med mail

    SvaraRadera
  11. Ni är med, era adresser är registrerade! Jag kommer att skriva era namn på lappar, stoppa dem i en skål och dra - som Maria skrev!
    Detta gör jag kl 21 i kväll, sedan skriver jag ett inlägg om vem som vann! Så det går att rösta fram till kl 20.55:)
    Kraaaaam

    SvaraRadera