lördag 8 januari 2011

Det glada 70-talet

I dag har Lova på sig en av mina gamla klänningar, en stickad knallgul kreation. Jag hade den på mig 1978-1979! Ganska coolt ändå:)
Klockan 18 kommer Anna och hennes familj, så nu ska jag ner till byn och handla maten och det andra som kan behövas! Jag orkar inte städa nåt mer än dammsugning, men det vet jag att de har överséende med, ellerhur Anna;)
Hoppas ni alla får en lika bra lördagskväll som vi ska ha! Puss!!

6 kommentarer:

  1. Den där klänningen var super fräck! Hon är så söt också. Ska du sälja dina sjuttiotals-kläder någon gång har du en garanterad köpare här. Jag mailar dig mitt nummer i sådana fall/Kajsa

    SvaraRadera
  2. Helt underbar klänning!! Superfina bilder =) kram på er

    SvaraRadera
  3. Jag önskar bara att jag plockat fram klänningen lite tidigare då hade vi fått mer nytta av den, den börjar bli lite tight på sina ställen:(
    Kajsa, de är inte till salu;) Jag älskar mina egna bebiskläder och får jag fler barn ska de användas återigen! Sedan vet jag inte om Lova vill ha dem i framtiden, det är ju en helt annan kvalité än i de kläder vi köper i dag. Det går inte att jämföra!

    Kraaaam på er båda

    SvaraRadera
  4. Det var mej en söt en// Carina

    SvaraRadera
  5. Oj sweet thing:) Nej sälj aldrig de kläderna du har som är 70 tal för de är sjukt eftertraktade.
    Kramkramkram

    SvaraRadera
  6. Carina och Maria, tack!!

    Nej, här blir det ingen försäljning på mina 70 tals godbitar;) men Kajsa gjorde rätt som frågade, man kan ju aldrig få mer än ett nej, ellerhur?

    Kraaaam på er

    SvaraRadera