fredag 11 februari 2011

Friday evening

Helg igen! Lova har lagt sig och vi frossar i godis. Det är tillåtet på fredagar här hemma. Andra dagar är det inte det, men det händer att det slinker ner lite godis ändå...eller nån kaka! Middagen bestod, som vanligt på fredagar, av tacos! Det är ett stående inslag. Vi borde skärpa oss! Nu sitter vi här, mätta och belåtna. Godiset har vi delat upp i en varsin skål annars blir det bråk! Per äter..eh, jag menar, slänger i sig sitt godis på fem minuter, medan jag tar en bit då och då. Grejen med detta är att om vi har en gemensam skål får jag inget godis. Det hade verkligen varit tummen ned, så därför har vi nu kommit på denna briljanta lösningen;)

Funderingarna inför morgondagen är leklandet för Lova eftersom det inte blev av förra helgen eller bio för mig och Per på kvällen. Vilket det blir återstår att se!

TREVLIG HELG alla fina där ute!

3 kommentarer:

  1. Hihi. . åh vad jag känner igen det där! Här försvinner också allt på 2 röda. Ingen idé att köpa något för att spara på det. Glöm glöm glöm! Vi kör också delade skålar när det gäller vissa gottisgrejer.

    Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Samma hos oss, vi delar upp=)=)
    Vi äter bara naturgodis pga alla färgämnen bläää=)=)
    Elvira äter också naturgodis men ofta sover hon
    när vi hugger in på vårt goda=)
    Kram=)

    SvaraRadera
  3. Kiqi och Sandra, inte helt ovanligt att man delar upp sitt godis ute i hemmen då;) Det skulle ju vara väldigt trist om man inte fick nåt(säger en luttrad gottegris;))Naturgodis Sandra, va ni är duktiga! Det kanske inte är så sundare om man vill gå ner i vikt, eller? men bra mycket bättre för hälsan
    Kram!

    SvaraRadera