torsdag 5 maj 2011

Dag 16

Nytt dygn blev det för cirka 30 minuter sedan vilket innebär att ytterligare en bild kommer upp i fotoutmaningen, denna gången ett självporträtt i svartvitt

8 kommentarer:

  1. Åh måste vara ett gammalt kort va ? Kram

    SvaraRadera
  2. Hej syster! Så kul att du bemödar dig och lämnar en kommentar. Det händer ju inte varje dag trots att jag vet att du sitter som klistrad här (varje dag) då din adress Dalvägen syns tydligt i min statistik under trafik:)Thank you dear:)
    Jag kortet är väl en sisådär fem, sexhundra år gammalt;) Nej skämt år sido, det är exakt fem år gammalt! Det är ett självporträtt och svartvitt, det passar perfekt för utmaningen. Vänta du bara, ett nyare kommer snart...för det är också ett av temana i utmaningen.
    Ha det så nice och hoppas det inte dröjer ett halvår till nästa kommentar nu.
    Vad tyckte du om Villervalla kläderna då, du som älskar barnkläder?
    Kram till dig

    SvaraRadera
  3. Fast jag tror ju iof att du inte är den enda som läser från Dalvägen dock;) Dina nyfikna fd läsare går nog den vägen för att komma till mig. Du vet vilken jag menar va? :)

    Det är sååååå nice med läsare som aldrig gör ett pip ifrån sig....NOT!!!
    Eller vad säger ni andra????

    SvaraRadera
  4. Rättelse: Kortet är exakt fyra år gammalt, såg jag nu:)

    SvaraRadera
  5. Fint foto av dig gummsen!

    Irriterad på syrran haha? Läsa och nyfiket suga åt sig kan dom men inte visa lite respons. Linda i ett nötskal. Jag tror det är därför jag ej skriver blogg.
    Jag hade retat mig för mycket.

    Lillasystrar och vissa tjejkompisar är värst;) Jag vet hur det är med min syrra. Ofta är hon intresserad av det man gör säger skriver men aldrig någon positiv respons. Så fort det är något hon kan ifrågasätta blir det andra bullar;)
    Fy Maria, fy, fy,fy
    Sätta storasyster på plats typ;)
    Som storasyster ska man va så jävla stöttande hela tiden men va fan får man för det?
    Helt ärligt? Mamma har högre krav på mig än på Linda oxå. Linda kommer undan med massor skit men om jag gör något blir det skäll för mammma har helt andra krav på mig. När Linda gör något bra då ringer jag och öser beröm men när jag blev befordrad på jobbet eller gjort något bra. Inte ett skit man hör från henne. Bara acceptera. Jag vet inte hur det är med er för ni är tre systrar det kanske skiljer? Två systrar och det blir massor med fuffens;)Avundsjuka orättvisa mm. Jävligt jobbigt faktiskt
    Kramrkramkram Mia

    SvaraRadera
  6. Maria, nej det är inte så farligt här, vi håller ihop ganska bra vi tre...men Josse och Hanna är tightare med varandra än jag är med någon av dem...men det beror väl i första hand på att de är tvillingar och att jag bott ifrån denna byn i många år också:) Jag är olik dem på en del också, vi har inte alltid samma värderingar. Jag är nog också mer självständig än någon av dem är...tror jag!
    Men de kan bli bättre på att lämna kommentarer tycker jag, grrr:( Jag vet ju att de sitter här och läser varje dag....det är som du säger aldrig några uppmuntrande ord eller några grattis när något bra händer i mitt liv. Jag däremot är inte sen att ringa och stötta dem och säga bra grejer...det är nog som du säger lite en storasyster-lillasyster-grej det där!!!

    SvaraRadera
  7. Men du är godhjärtad=)=)
    Alltid har du ett peppande ord på lager till någon i nöd=)=)
    Du vill hjälpa till om du kan och du är en
    sann ärlig vän=)
    Hos dig verkar inte finnas någon avundsjuka eller några falska ord
    Du är inte intresserad av att ha vänskaper
    du vinner något på som många andra är
    Du är så genuint genomsnäll och fin som person
    Fina du=)=)
    Du är en av mina bästa vänner=)

    Nu har jag lättat mitt hjärta=)
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  8. Men Sandra då...nu börjar jag nästan att lipa, TACK sötaste du:)Du är inte så dum du heller;)Faktum är att du är precis sån som du har beskrivit mig som!!
    Stor kraaaaam min vän

    SvaraRadera