lördag 21 maj 2011

Dag 21

När jag var barn är temat för dagens fotoutmaning! Eftersom jag inte har några roliga bilder på mig själv som barn på datorn, jag har inte haft möjlighet att lägga över gamla bilder, så får jag visa er denna coola dockan från sjuttiotalet. Jag hade den jämnt med mig, sa mamma! Tittar ni riktigt noga så ser ni att den har små hål i tyget i ansiktet så den är säkert välanvänd.

När Lova föddes plockade mamma fram dockan, tvättade den, och gav den till Lova! Redan från start har Lova haft den i sin spjälsäng och i dag står den på hennes bokhylla i rummet.

Däremot har Lova inte fäst sig vid den så som jag gjorde, men detta beror garanterat på att jag inte låtit henne ha den så mycket;) Jag är lite rädd om den, som ni förstår!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Åh vilken fin docka! Förstår att du är rädd om den, det är ju roligt om den håller ett tag till. :-)
    Hur har det gått med ditt gi över helgen?
    Jag glömmer gårdagen där jag både åt korvbröd, glass, tårta och tom maränger. Hallå liksom?
    Idag har jag dock startat på nytt och vart duktig. Är lite hungrig nu så det gäller att snabbt gå att borsta tänderna, mackorna lockar nog oerhört! (fortf!).
    Har skadat foten och lilltån så inga promenader blir det nu, får åta desto mindre mao.
    Ha en fin vecka, sov gott och stor kram!!!

    SvaraRadera
  2. Hej Caroline, ja jag vill gärna behålla dockan i det skicket den är nu men samtidigt är det kul om Lova gillar den och vill ha den hos sig. Fast hon har faktiskt visat tydligt att hon nöjer sig med att den står på bokhyllan...i alla fall nu! Hon har så många dockor och andra gosedjur.
    Min helg har inte varit GI vänlig precis,jag åt för mycket choklad i fredagskväll och sedan blev det som du vet en macka också på fredagslunchen. I går svullnade magen upp som den gör precis innan mens, jag såg ut att vara i fjärde månaden typ! Kolhydraterna? I kväll har jag ätit ungefär en handfull jordnötter - inte heller helt optimalt! Skulle ha valt valnötter!

    I morgon är det bara att stryka ett streck över detta och gå vidare...och förstås, man ska ju inte ställa sig på någon våg i morgon för då tror jag man ger upp helt och hållet;)

    Usch va tråkigt med din fot, att det blev så illa:( Nej jag tror inte läkaren gör något åt en spricka men gå dit i alla fall om du orkar, för jag struntade att gå en gång med mitt ben när jag fick (vad jag misstänkte var) en spricka. Det blev en ful inbuktning där och huden är lite mörkare. Jag vet inte om läkaren hade kunnat göra något men man vet ju aldrig!
    Kram

    SvaraRadera