måndag 16 maj 2011

En knallgul klocka mot en sommarbrun arm?

Från Jet Set kommer denna armbandsklockan för runt en 500-lapp! Kan det vara något att byta den fina silverklockan mot då och då? Jag vågar ju knappt ha på mig min klocka av rädsla för att tappa den. Du hittar denna i massor med färger på http://www.uropenn.se/


4 kommentarer:

  1. Har denna i rosa!
    Älskar den:)
    Köp!
    Kramkramkram Mia

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Gult är jätte-fint tycker jag. Och 500 kr är ett bra pris. I annat fall kan jag tipsa dig om Triwas klockor, de är snäppet dyrare och snäppet finare ;-) Jag har en aprikos från Triwa med guldram! (ca 1200 kr)
    kram!

    SvaraRadera
  3. Maria,jag undrar om det var din jag såg en gång. Du har väl haft din länge? Det var förra våren de blev poppis och då har jag för mig att du köpte en va?
    Jag har en klocka i silver som jag fick av mina föräldrar när jag fyllde 30 så den passar till allt och är jättefin...enda problemet är att jag knappt vågar ha den på mig för att den är ett så kärt minne:) Är rädd för att tappa den! Funderar lite på denna gula...eller kanske en rosa...eller en vit....ja, du hör ju!! Jag kommer aldrig kunna bestämma mig;)

    Caroline, jag kollade de klockorna och de är superfina...såg dem på nelly.com!! Enda problemet är att som jag skrev ovan har jag redan en fin klocka och tänkte bara köpa en halvbillig nu (max 500 kr) för att byta med lite då och då! Dessa känns lite mer vardagliga och funkar till allt. Den jag har är nog mer till fint eller till jobbet och så:)

    Aprikos känns ovanligt och jättefräscht!!! Använder du den ofta?

    Kram på er

    SvaraRadera
  4. Maria köpte sin förra våren för jag var med henne då=)
    Jag har själv en vit men skulle
    valt färgglad om jag fick välja om=)
    Dessa har blivit så populära men de ska inte kosta mer än femhundra
    för man tröttnar lätt=(
    I dag har Viran frågat efter Lova femtusen ggr=)
    Var är Lova? Kommer Lova?
    Lova bor långt iväg mamma!
    Kramis

    SvaraRadera