fredag 22 juli 2011

För klumpig för dessa?

H&M fortsätter att imponera med sina skor! Hoppas bara att kvalitén är lika bra som skorna är snygga! Dessa får man för 400 pix och sen har man ett par snygga gå-bort-skor hela hösten. Om jag ska ha dem är dock ännu inte bestämt, jag går för sällan på höga klackar och är rädd att snubbla om mina egna fötter;) Jag är mer åt det klumpiga hållet än åt de galanta hållet om man säger så....och jag erkänner det och inser mina begränsningar!

5 kommentarer:

  1. Nej de där var nog lite väl höga även för mej;)

    SvaraRadera
  2. Vilka snygga! Jag har köpt träskor i sandaltappning med hög klack. Inte riktigt så hög klack som på dessa du visar, men snyggt och skönt höga. :)

    SvaraRadera
  3. Maria, ja det känns nog så! Skor ska ju inte bara vara snygga utan även bekväma. Vid 20 sket man nog i vilket, men nu är det viktigt med bekvämlighet:)

    Sandra, jag har också en sådan sandal som du beskriver och har använt dem en del i sommar. Gillar den!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja den var helt klart snygg!! Påminner den träskosandalett jag köpte från H&M inför sommaren, som jag använt flitigt, då den var perfekt val för min arma rygg då jag gillar klackar!! Köpte inte du också den, om jag inte minns fel? Ser att vara samma höjd ungefär, men denna klacken är något smalare..

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Jo jag köpte också dem:) Jag har inte använt dem så mycket i vår/sommar som jag trodde jag skulle göra! Undrar om jag är en "klack-människa" egentligen...är bra sugen på sandalen ovan men de vore vansinne att köpa en till om den bara blir stående:)
    Bra pris var det ju dock!
    Kram på dig

    SvaraRadera