fredag 22 juli 2011

Höstens nyheter

Spets kan vara snyggt även om jag drar mig lite för att använda kläder helt i spets. Denna klänningen i 60-talstappning har en snygg puderfärg och är fodrad på rätt ställen. Den är inte vulgär! Den skulle kunna fungera i min gaderob till hösten.

Från H&M höstnyheter! Se den på hemsidan http://www.hm.se/


6 kommentarer:

 1. Jag gillar också den! Härligt mode i nya katalogen. Tyvärr är det mesta i syntetmaterial, vilket gör att det känns orätt mot naturen OCH mot min kropp.

  SvaraRadera
 2. Jo tyvärr är det ju så som du säger och det känns inte bra! Det finns ju en del andra tveksamheter med H&M också....så man får tänka till lite!

  SvaraRadera
 3. Jättesöt! Jag är inte heller någon spetsfantast, men denna var charmig.

  Jag är urkass på att informera mig om modejättarnas tveksamheter. Vad har H&M gjort nu? Eller gör?
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Bomullen i H&Ms kläder plockas av små barn i Uzbekistan. De tvingas från skolan för att arbeta på fälten till slavlöner. De har filmats i smyg! Men detta är inga nyheter precis, detta har H&M pysslat med länge, dvs köpt in bomull därifrån. Borås väveri är ett annat svenskt företag som gör likadant men som nu ska sluta köpa därifrån (eller kanske redan har gjort)

  Tyvärr! Jag tänker alltid på detta när jag är i färd med att handla något därifrån, men kläderna är billiga till barn som växer. Man behöver tex inte lägga en hutlös summa på baskläder som tights, strumpor, strumpbyxor, linnen, trosor mm till Lova. Allt finns där och tillåter en att lägga lite extra på sånt som jag vill att Lova ska kunna ha länge och slita på tex jackor, overaller, regnställ och liknande från välkända märkesbutiker.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Ahaaaa!! ja det hade jag iof koll på. Trodde det var något ytterligare. Inte för att det inte är illa nog =( Tyvärr så kännder jag lite som dig att prismässigt är det bra, och allt finns. OCH man hoppas väl samtidigt att det får ett stopp, och att de hittar andra sätt att få sin bomull på.. Det är svårt sånt här!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Förstår hur du tänker...och sedan när man ska se krasst på det så är det ju faktiskt inte bara H&M som köper billig bomull som barn plockat...säkert också Cubus och Gina....eller vad tror du? De är bara spekulationer från min sida....men varför skulle de köpa dyrare bomull? De håller ju typ samma priser som H&M.

  Kram

  SvaraRadera