onsdag 6 juli 2011

Jag förbereder för hösten - i början av juliMitt senaste fynd är ett par Hunter Adjustable gummistövlar som vanligtvis kostar cirka 1500 kronor men som hamnade i min korg för tusenlappen. Femhundra billigare, varför vänta till hösten? Nej, jag slog till nu och så får jag leta snygg raggsocka till hösten och vintern när kylan kryper sig på!

9 kommentarer:

 1. Jag har också adjusteble modellen den är snyggast. Gillar ej den som glänser.
  Kramkramkram Mia

  SvaraRadera
 2. Hade gärna velat ha men har ingen tjock plånbok och kan lägga tusen kronor på skor:(/Kajsa

  SvaraRadera
 3. Maria,nej inga glänsande...gummistövlar ska vara matta! Har du tips på var jag kan hitta höga snygga sockar, typ raggsockar?

  Kajsa, nej jag förstår det! Jag var inte så rik själv heller efter examen...men snart får du tag i ett jobb och då kan du börja unna dig lite mer:)

  Kram på er båda

  SvaraRadera
 4. Hej
  Min dotter Ebba hade en sak på önskelista när hon fyllde 10 år...ett par Hunter Adjustable gummistövlar. Och klart så fick hon ett par med chock rosa fleece strumpor! Ja hon är bortskämd, men har bara en unge o det blir inga fler...dessutom så vett hon om det ;))

  KRAMKRAM
  Christina Chateau de Ron (kan bara skicka anonymt)

  SvaraRadera
 5. Fina stövlar! Kan inte låta bli att skratta lite när jag tänker på alla 14-18-åriga tjejer i Sthlm som hade såna för några veckor sen. Stövlar, minishorts eller kort klänning och bruna ben. Apvarmt!
  Du har ju köpt dem för vad de är till för, gå i regn och skog.

  SvaraRadera
 6. Sandra R här i Göteborg är det flera i min krets som har hunterstövlar men de är i min ålder 30-35 år. Vi använder dem på stan såklart men bara vid regnväder och inte en varm sommardag;)Stockholmarna är inte helt friska!


  Bättre och snyggare stövel får man leta efter. Jag köper nästan aldrig något dyrt till mig själv när det gäller kläder men skor och kappor som används ofta får kosta lite mer:)

  Jennie jag har inget tips på rak arm om höga och varma sockar men kika på "Hennes" till hösten kanske?

  SvaraRadera
 7. Underbart med riktiga härliga och snygga stövlar! Mina är så fula o slitna att man knappt kan med o visa sig i dem... fast jag kör på dem ändå! "Huvudsaken är ju att man är torr om fötterna", som Emil eller var det Anton sa!

  SvaraRadera
 8. Sandra R, haha:) Nej, mitt i varma sommaren skulle jag då inte vilja ha ett par gummistövlar som klibbar fast kring benen:( Nej, tonåringarna de kan...men jag...jag har tröttnat;)

  Christina, det blir ju lätt att man skämmer bort ett ensamt barn, men så länge man också visar dem att alla inte är lika lyckligt lottade och att vissa inte ens har mat på bordet, så kanske man undviker att få ett barn som blir chockad av hur hårt hon/han måste arbeta när hon/han har eget hushåll för att fortfarande kunna ha de där dyra prylarna. Det kan bli ett ganska brutalt uppvaknande för vissa bortskämda små "mammas flickor" eller pojkar vad det beträffar, hihi;)

  Jag tror på måttlighet när det gäller allt kring barnen egentligen! Jag skulle inte vilja ha en trotsig Lova i tonåren som stod och gapade efter finare och dyrare saker hela tiden utan att förstå vad som krävs för att få dem.
  Ett sådant barn har man stjälpt!
  Jag ger henne gärna fina saker då och då men hon ska få veta att det inte är helt självklart...och hon ska få veta sakers värde...och jobbet det ligger bakom när man skaha något fint. Hon ska tidigt få lära sig spara och ha egna pengar!

  Maria, okidoki...jag får kolla runt lite:)

  Caroline, nejdå, det tror jag inte en sekund på. Dina stövlar duger nog ett tag till:) Är det Emil i Lönneberga och drängen du syftar på?

  Kram på er

  SvaraRadera
 9. Christian Thomasson12 januari 2012 09:35

  Hej! Jag har också Hunter Adjustable. Så sköna och vackra. Men ett tips för att spara pengar är att prova i nån fysik butik i sverige och sen beställa från England. Jag beställer mina Hunter från www.countryattire.com snabb leverans och gratis frakt. Kostar ca 700kr

  SvaraRadera