lördag 10 september 2011

Tjejkväll, ommöblering och banankaka - vilken helg vi har!

Jag hade en jättemysig kväll i går med mina systrar och Janina! Vi dippade grönsaksstavar, åt kex med ost, vindruvor och drack cider. Lite godis blev det förstås också. Det snackades om barn, jobb, utséende och tatueringar...bland annat! Inte ens en tjejkväll kan avstyra mina planer på att powerwalka varje dag, så klockan 22.30 mötte jag upp Jannika utanför min systers hus och vi tog en snabb promenad. Efteråt gick jag tillbaka till syster och tittade på film. Lova som sov över hos sin mormor och morfar fick sällskap av mig runt midnatt någon gång. Finns det någon mysigare än att krypa ner hos sin sovande tvååring? I morse åkte mamma och pappa till Danmark med goda vänner och jag och Lova käkade frukost i ett tomt hus. Sedan tog vi mammas bil och åkte till Josse och hjälpte henne att möblera om sitt hem. Det hela resulterade i att lilla Hilma fick ett större rum och mamma Josse ett större sovrum. Vardagsrummet blev betydligt mindre men väldans mysigt.

Sedan åkte vi och handlade mat och nu sitter vi, jag och Per, här i en varsin soffa, med en varsin laptop. Romantiskt så det förslår;) I ugnen står en banankaka och Lova har fått jordens frispel. Bosse, katten, befinner sig mitt i skottlinjen och är väl inte helt nöjd med siuationen!
I kväll är Jannika (min fina vän och powerwalkare) på firmafest så om någon timme ska jag ge mig ut på promenad själv....men under förutsättning att jag inte stoppat i mig för mycket av banankaka med grädde och riven mörk choklad på toppen.

4 kommentarer:

  1. Så mysigt ni verkade ha
    i går=) Jag hade bjudit hit
    Mia och Katta i kväll men
    Elvira vaknade med hosta
    i morse och så rinner näsan.
    Gnäll gnäll gnäll
    En av dessa tråkiga dagis-snuvor
    Vi fick ställa in men grabbsen
    är ute och roar sig=)
    Nästa gång är det vår tur=)
    Hoppas banankaka smakade=)
    Här frossade vi i nachos och
    nu blir det smågodis=)
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Du är så himla duktig som inte hoppar över en enda promenad, GO GIRL! :)
    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Snacka om disciplin! Du är inte så lite duktig du =)
    Låter som en alldeles underbar kväll för övrigt. Tjejkvällar är något av det bästa jag vet.

    kram kram

    SvaraRadera
  4. Sandra, banankakan var grymt god, tyvärr;)
    SÅ synd att lilla Vira blev sjuk lagom till lördagskvällen:( Ni får ta igen detta vid ett annat tillfälle!

    Jannika, detsamma gäller dig, du är grymt duktig som knatar på tillsammans med mig! Vi har ju kul samidigt också så det är bara positivt, hela grejen!

    Kiqi, Tack vännen...jo ännu så länge finns väl disciplinen där...vi får väl se om två månader;) Visst är det kul med tjejkvällar...så kul det hade varit om du var med också:)

    Kraaaaaaaaaaaaam

    SvaraRadera