måndag 13 februari 2012

Favoriter från H&M




Kläder som blir kanon till Lova i vår, marint tema fungerar nämligen alltid! Jeansen kostar 149 kronor, vilket är billigt eftersom de kommer att passa året ut. Skorna 80 kronor och blusen 80 kronor! Till hösten sätter man bara en Pippitröja över blusen till jeansen! Skorna är en säsongsvara, men å andra sidan 80 kronor känns som ett fynd för ett par skor som förhoppningsvis sitter bra mellan april och augusti.

6 kommentarer:

  1. Vilken söt sjömansblus och skorna är väldigt fina de med. Det är bara jeansen jag inte gillar. :)Jeanstyg (de flesta) är så hårt att leka i, stelt. Fast nu måste vi börja köpa just jeans åt sonen. Han skrapar upp knäna på alla mjukisbyxor när han härjar omkring.

    Ha en fin alla hjärtans dag, Jennie! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja fast jag tycker i och för sig att många tillverkare har tänkt på det och gjort barns jeans mjuka. Jag har bara haft mjuka jenas till Lova. Dessa från H&M köper jag på postorder så det är en chansning, men är de hårda så åker de tillbaka med en gång. På KappAhl till exempel har jag handlat flera par jeans till Lova under hennes uppväxt och de är mjuka. När hon var riktigt liten fick hon sådana med en stor mudd upptill. Ett tips är att kola just KappAhl om ni ska handla jenas:) De är båda snygga och har bra priser, tycker jag.

    Detsamma till dig och din familj - en riktigt fin och mysig alla hjärtans dag <3

    SvaraRadera
  3. Hårda jeans går bort direkt! M och H använder mycket mjuka jeans från kappahl och novastar. Ibland kan jag hitta på HM också. Samma sak med min äldsta han skrapar också upp mjukisbyxor:( Har du sett av Babyshop har någon kampanj med barncancerfonden i dag? Kramkram Mia

    SvaraRadera
  4. Jättefina kläder/Kajsa

    SvaraRadera
  5. Åh! Dessa kläderna MÅSTE Vi fota hönan i! Är jeansen hårda så får du banne mig vänta med att skicka tillbaka dem tills Jag har knäppt några bilder på henne! ;)
    Kramar!

    SvaraRadera
  6. Mia,nej Babyshop missade jag:(

    Jannika, absolut...det börjar bli dags att fota lite igen:)

    Kram

    SvaraRadera