fredag 17 februari 2012

Fredagskväll och bjudna på middag


Se där, då gick collaget med på att låta sig läggas in! En av bilderna föreställer Hilma och Lova ikväll på Hilmas svarta sittkudde (som hon för övrigt fått av mig och Lova i tidig treårspresent) Hilmas kalas blir först på Söndag!
Övriga bilder är en blandad kompott från Picasa, mest för att det skulle bli ett collage.

Jag försöker gång på gång lägga upp bilder i bloggen, men det vill sig inte ikväll. Jag förstår inte varför och tror att jag lämnar det en stund för att koncentrera mig på texten. Kvällen har jag och Lova spenderat hos syster Josephine och Hilma. De bjöd oss på middag och sedan satt vi, Josse och jag, och försökte ha en konversation men det gick sådär. Barnen har nämligen alltid mycket viktigare saker att säga;) Som vanligt bråkades det också en del och det var avundsjuka miner och förtvivlade tårar, varvat med ett och annat slag. Inte ok! De blir som syskon dessa båda tjejerna när de träffas så ofta som de gör...eller ska jag säga tvillingar med tanke på att det skiljer ganska exakt sju veckor mellan dem! Hilma kom till världen den 19 februari 2009 och Lova den 10 april samma år. Alltså, på söndag är det dags för HilliBillli att fira sin treårsdag med släkt och familj och då är vi bjudna. På lördag kommer Josephines kompisar för att fira henne. Framöver blir det också ett barnkalas som hon ska ha tillsammans med Lova. Att slå ihop deras barnkalas känns självklart med tanke på att de har samma kompisar och vi umgås med samma mammor, ungefär! Deras äldre kusiner Ebba och Agnes har lovat att ställa upp som lekledare, medan vi förbereder mat och fika. Vilken dag det blir är ännu inte bestämt.

Det är helg - igen! Veckorna rusar iväg och jag hinner inte riktigt med i vändningarna. Det känns som om denna veckan varit i ett enda stort töcken på grund av sjukdomarna som avlöst varandra. Vi har inte gjort ett smack.

3 kommentarer:

  1. Det är typiskt när vi vuxna ska sitta och snacka en stund så blir plötsligt barnens ord livsviktiga och nåde oss föräldrar om vi inte lyssnar;) När jag har kompisar hemma står M över mig som en fångvaktare och babblar sitt strunt. H gjorde det och H gjorde så. Var är min väska? Vad blir det för mat? Hur länge är det tills jag fyller år? Så fort kompisen gått är han tillbaka på sitt rum och leker för då var det inte intressant längre;)

    Härliga bilder på Lova! Tack vare bloggen hänger jag med i hennes utveckling:) Nu när alla dessa sjukdomar lagt sig så kanske vi kan få till den där träffen i skåne? Gärna en lördag så vi kan ta tidigaste tåget till Osby och senaste tåget hem:)

    Kramkram Mia

    SvaraRadera
  2. Ja, eller också stannar ni över natten lördag-söndag! Det är helt ok med oss om ni vill göra det:)Vi får boka in en helg framöver!! Kram vännen

    SvaraRadera
  3. Ska höra med Sandra hur det blir med Inez om vi stannar över natten. Inez gör inte mycket väsen av sig då hon hade kunnat få följa med till skåne:) Kramkram Mia

    SvaraRadera