onsdag 29 februari 2012

Äntligen treårskalaset i bilder!



Lova på väg till kusinen Hilmas treårskalas med nya snygga tröjan från Nova Star på sig! Stoltheten fann inga gränser;) I handen hade hon ett litet paket med ett par sockor inslagna. Hilma hade redan fått sin present av oss, men Lova ville ha med något litet att räcka över och då hittade vi alltså ett par nya sockor i Lovas garderob. Nöden har ingen lag! Hilma lade ingen större notis till sockorna, det fanns ju så mycket annat fint att öppna....men mamma Josse konstaterade att det var en mycket välkommen present - sockorna! Ja, där ser man!



Hilma själv (i mitten av collaget) med fin klänning i puderrosa från Gangstar

När vi kom fram hela familjen i samlad trupp sjöng vi "ja må du leva" i dörren. På kalaset fanns mer än elva sorters kakor, tårta och läsk till både barn och vuxnas förtjusning. De kakor ni ser i bild var bara några av de sorter som dukades fram. Livsfarligt för den sötsugna! Ballonger hängde i alla taken, här ser ni dem som fanns i Hilmas tak. På en av bilderna syns Lova med Hilmas fina Skrållandocka.

En annan av Hilmas fina presenter var en livs levande katt som hon döpte till Findus!

5 kommentarer:

  1. Klart man måste ha paket med sig! Strumpor är jättebra, behövs alltid.
    Mums med så många olika kakor att smaka på.
    Findus, det har jag haft en katt som hette. Han såg precis ut som Findus och var lika speciell. Nu har sonen en goseFindus, den var hans allt ett tag. :)
    Roligt med bilder! Kram

    SvaraRadera
  2. Fina bilder från din dotters kusins kalas och så glad hon måste ha blivit för en egen katt. Kommer Findus från Pettsson och Findus eller? Gud så många goda kakor där skulle jag ha varit med för då hade det blivit tomma fat/Kajsa

    SvaraRadera
  3. Trevliga bilder på de söta kusinerna och så många kakor det fanns att smaska på
    //Carina

    SvaraRadera
  4. Sandra, hahah där ser man! Findus är nog inte ett helt ovanligt namn;)

    Kajsa, ja jag tror att det är Pettson och Findus som inspirerat till namnet:)

    Carina, tack!

    Kram på er

    SvaraRadera
  5. Vilken söt treåring i fin klänning. De där kakorna hade inte kunnat finnas hemma hos oss i mer än en vecka och de hade varit slut;) Kramkram Mia

    SvaraRadera