onsdag 7 mars 2012

Mitt i veckan!



Nej, mamma jag går inte en meter till! Jag är så trött!

I går var fina Jannika på besök och med sig hade hon en present åt Lova, en bok om prinsessor! Lova blev lite förlägen och blyg men tinade upp efter en stund och stackars Jannika fick inte sitta i fred en halv minut. Vi käkade frallor och drack varm choklad, snackade om allt mellan himmel och jord, testade hennes nya smink (Sheer cover) och det hela slutade med att jag, väldigt inspirerad, köpte mig en ny parafym på webben, vilket var precis vad jag behövde.

I dag har jag och Lova hälsat på hos syster Johanna och senare också mina föräldrar där vi blev bortskämda med kvällsmat. Trötta kom vi hem efter en lång dag och Lova hämtade själv en pyjamas när hon kom innanför dörrarna. Det har aldrig hänt tidigare! Hon somnade direkt.

5 kommentarer:

  1. Vilken härlig bild! Kontrast till vädret vi har idag. :) Varm choklad och frallor, bättre fika än geggiga kakor. Vad blev det för parfym du beställde? Jag använder väldigt sällan parfym, det stör mig. Om det någongång blir av så tar jag min rosarutiga Burberry, mums.
    Vad gulligt att Lova själv hämtade pyjamasen. Trött tjej! Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken parafym blev det? Var sheercover bra? Fin bild på Lova det syns att hon demonstrerar;)Kramkram Mia

    SvaraRadera
  3. Sötnosan va bra hon ligger där. Jag är också nyfiken precis som de andra vilken parafym du valde/Kajsa

    SvaraRadera
  4. Mia: Jag tytcker sheercover är jättebra, det enda minuset är att så fort Jag blir det minsta varm, du vet till gränsen på svettig så sticker det utav bara helv-te i ansiktet av pudret :( . Men har läst att det kan bero på att min hud är torr, så Jag ska prova en fuktkräm till och se om det blir bättre av det.

    Tack för igår Jennie! Vi få se till att träffas sen igen om tre veckor när Jag har kommit hem igen och gått kursen.
    Just nu packas det för fullt och tvättmaskinen får snurra de sista varven innan Jag åker, för sen lär den garanterat inte behöva snurra ett enda varv de veckorna Jag är borta! ;)

    Kram! <3

    SvaraRadera
  5. Parafymen heter 3 L`Impératrice, Dolce Gabbana!

    Visst är det ett härligt foto på Lova:)

    Jannika, lycka till i Åre, hoppas ni får en skön resa!

    Jag tycker också att sheerCover verkar bra!

    Kram på er

    SvaraRadera