fredag 9 mars 2012

Svar på en fråga - med bild!



Några av er frågade om parafymen och här är den med sitt invecklade namn;) Den luktar gudomligt gott men frågan är om jag tycker det även efter 100 ml;) Jag brukar alltid köpa 50 ml annars så att jag inte ska tröttna på doften!

4 kommentarer:

  1. Inget lätt namn, tur att du slipper säga det. :)
    Parfym varar verkligen länge, speciellt om man som jag använder det sparsamt. Det gäller att hitta en bra doft som alltid känns rätt.

    SvaraRadera
  2. Den har jag aldrig haft trots att jag är parfym fantast;) Sandra ett tips; det är inte så bra att köpa på sig massor med parfym om man använder sällan för en parfym har också ett bäst före datum! Titta hur länge din parfym håller du kommer bli förvånad :) Kramkram Mia

    SvaraRadera
  3. Tio år håller parafymen om du förvarar den mörkt och svalt, men då får det vara en parafym och inte en billig kopia. Det som händer när den blir gammal är att den förlorar i doft! Jag tycker faktiskt att en del av mina parafymer ändrats i doft efter bara något år men jag har ju inte förvarat dem som man ska. Då känner jag personligen att den blivit gammal och gör mig av med den.

    Kram på er

    SvaraRadera
  4. Det händer med mina med efter något år och då kastar jag också den. Jag kan tycka att vissa parfymer luktar fränt också:(

    SvaraRadera