fredag 20 april 2012

Äntligen




















Tack vare min fina bror och min minst lika fina pappa så är nu en ny tvättmaskin på plats i vårt badrum sedan några dagar. De forslade dessutom bort den gamla! När de hade gått insåg jag vilken oerhörd tur jag har som har dem båda männen i mitt liv;)

Ni anar inte hur många tvättar jag redan kört. Det är så jag skäms när jag tänker på vilken miljöbov jag är när jag tvättar för att det är kul;) Nej, skärpning!

3 kommentarer:

  1. Grattis till att ha en fräsch tvättmaskin! Haha, nöjestvätta var något nytt. Som tur är måste den här vara väldigt mycket mer miljövänlig än den gamla eller de som finns i tvättstugan.
    Pappor är fantastiska att ha i sin närhet. Dem kan man alltid lita på! Du har dessutom en bror att ta hjälp av. Jag har ju min make som i stort sett alltid finns tillgänglig.

    SvaraRadera
  2. Skönt att du slapp din gamla skördetröska;)

    SvaraRadera
  3. Denna är väldigt miljövänlig så det är ju en liten ursäkt att få tvätta mycket;) Nej, men det är alltid kul att tvätta mycket när maskinen är ny, det blir ju vardag men den också sen;) Det är i alla fall otroligt härligt att slippa höra på ett lager i maskinen som är helt slut och bara vänta på att skiten ska skära;) Nu låter det ytterst lite under centifugering:)

    Kram på er

    SvaraRadera