lördag 28 april 2012

En gåva från svensk television

Nu har jag uppdaterat mig litegrann på apan och dennes roll i vår lilla by. Både apan och en vit kanin i samma storlek och material är gåvor till Osby kommun från Svensk television och är gjorda av en konstnär från Osby....eller jag tror denna mannen är från Osby, Jacobsson! Rätta mig om jag har fel. Nere vid Osbysjöns strandkant vid prästängen invigdes i dag konstverken med avtäckning och hela balletten. Jo, jag tackar! Många var där har jag hört, men inte jag. Nu ikväll gick jag ner och checkade in de nya konstverken och en som gillade dem var Lova. Ni kommer förstå varför en treåring gillade dem när jag visar er bilder framöver. Apan och kaninen var tveklöst dagens stora snackis när jag och Lova hälsade på mina föräldrar ikväll. Där blev vi bjudna på kvällsmat och senare tjatade Lova till sig chips med dipp. På teve hade vi familjeunderhållning i form av Kvällen är din! Nu är vi hemma igen, Lova ska nattas och jag ska koka en kopp tee och läsa bloggar och tidningar!

5 kommentarer:

  1. Vad trevligt med gåvor. Är de lekbara eller bara att titta på?
    Så skönt att bli bjudna på middag hos mam och pap, samt sällskap. Det är skönt att inte bara vara i sitt eget sällskap på kvällarna.
    Hoppas att du inte sitter uppe för länge med bloggar och tidningar. ;) Något lästips?
    Nu går vi mot sängen, min tur att gå upp med barnen imorgon. Den lilla vaknar sällan efter 6:15...
    God natt!

    SvaraRadera
  2. Wow vilken story med apan, Lena Ph osv. Ser fram emot bilder;)/ Kajsa

    SvaraRadera
  3. Alltid trevligt med gåvor. Förstår att du tittade frågande ut från ditt fönster när du såg en fem meter lång apa åka förbi;) Lova att du sätter ut en bil på figurerna?!? Kramkram Mia

    SvaraRadera
  4. Bilder kommer, jag lovar!!!

    Sandra, jag läser samma gamla vanliga bloggar som jag gjort i ett par, tre år nu! Det tillkommer sällan nya. Det är nog därför jag får så få kommentarer också...jag är generös med att kommentera hos dem jag läser...men får ironiskt nog nästan bara kommentarer från kompisar utan bloggar! Men om du tittar under min profil så ser du nog min läslista där:)

    Kram på er

    SvaraRadera
  5. Generöst av Svt! Vem hade inte blivit chockad om man såg en sån syn utanför sitt fönster det skulle verkligen vara skoj att se de bilderna efter att ha läst om det här:)
    //Carina

    SvaraRadera