lördag 2 juni 2012

Två diagnoser satta av en amatör

Lill-Hönan i sin nya jumpsuit som är en av de kläderna jag berättade om häromdagen. Visst är den söt? Ni som följer mig på Instagram har sett denna bilden för länge sedan. Du som vill följa mig på Instagram söker på LovaTova09. Bilderna kommer snabbare ut där!!!

Jag försöker mig på ett inlägg, trots noll inspiration! I dag är en städdag. Vädret är allt annat än vad det borde i juni månad. Regnet som övergår i hagel öser ner och det är kyliga vindar, ibland kanske en skarp strimma solsken letar sig fram mellan molnen, men det är snabbt övergående. Persiennerna åker upp och ned i takt med att vädret skiftar! Tvättmaskinen går varm, jag tvättar inte bara kläder utan även alla lakanen. Golven är dammsugna och tvättade. Soporna står knutna i hallen och väntar på att jag ska orka gå ut med dem! Vi åt nyss en lätt lunch, mackor med leverpastej och en skiva tomat. En varsin halva äppel skivade jag också upp. Lite frukt måste hönan ha varje dag. Frukt och grönt! Jag vet inte, men det är något sentimentalt som hänger över mig, som en hinna! Jag vet inte hur jag ska beskriva det. Jag känner mig nere, men orkar inte riktigt dra det eländiga upp till ytan och bearbeta det! Alltså, ligger det där under ytan och pyser och blir jobbigt. Det gör att jag just nu inte orkar lägga i några högre växlar, utan gör vad jag måste men inte mer! PMS, tänker ni....och ja, ni är inte helt ute och reser...men det är bara en del av problemen just nu.

Två diagnoser har jag (självsatta och halvroliga) Den ena är

- Nedstämd delux
som leder till
- Borttappad skrivarlust...och ja, lust till det mesta egentligen.

Ja, ni hör ju själva!

I kväll kommer fina Jannika och håller oss sällskap och hon kan konsten att pigga upp så hon är nog bästa medicinen just nu:)


10 kommentarer:

  1. Åh, du är för söt Jennie! <3
    Ser fram emot att få träffa er ikväll!
    Puss & kram så länge!

    SvaraRadera
  2. Vilken fin dräkt på söt Lova!
    Vädret hjälper inte precis till med att höja humöret. Snacka om ambivalens i luften. Jag hoppas och håller tummarna för att Jannika och du löser en del världsproblem ikväll och får spänningar att släppa.
    Stor kram till dig!

    SvaraRadera
  3. Ja, snacka om trist juniväder! Läste att denna dagen är den kallaste sedan de började mäta temperaturen, och det är ju rätt längesen! Man kan ju bli trött för mindre.. :(
    Men du har ju fått mycket gjort idag! Till skillnad från mej. Har varit en riktig slappedag här.

    Hoppas du mår bättre snart, och bra vänner är rena terapin när man är nere!

    Stor Kram

    Stina

    SvaraRadera
  4. Hej vännen! Jobbigt när något liksom hänger över en och man känner sig sådär melankolisk:( Att städa kan verkligen rensa huvudet så det är bra. Hoppas det tunga täcket som hänger över dig snart lättar. Kramkram Mia

    SvaraRadera
  5. Vilka fina bilder på Lova och hennes kläder är alltid så fina. Frågan är hur det är med lilla mamma? Hur mår du? Ta hand om dig så du inte går i väggen. Där har jag varit och vänt och det är att komma tillbaka som är värst.
    // Carina

    SvaraRadera
  6. Jag skickar solsken till dig <3 / Kajsa

    SvaraRadera
  7. Kramar med styrka! Hoppas på en träff snart
    Kram Hanna!

    SvaraRadera
  8. Hej vännen!
    en stor kram till dig!
    man får må dåligt, vara nere!
    Jag brukar inte heller skriva i bloggen när jag mår dåligt... Just de veckorna innan diagnosen Borrelia sattes på Leia när de misstänkte allt från hjärntumör till dålig syn, kunde jag inte fokusera på ngt annat än Leia... alltså inget bloggande. Likaså när stella vart för dålig osv... Jag tappar all inspiration och har bara lust att skriva att livet suger- och det blir ju inte så roligt av det! :/ Med det sagt, jag förstår dig, och en paus brukar ju hjälpa.
    Jag hoppas du snart finner det vackra i livet igen, ser det, för det är ju precis omkring dig!
    Fina söta Lova, i sin fina dräkt!
    Stor kram vännen!

    SvaraRadera
  9. Styrkekramar till dig

    SvaraRadera
  10. Tack för stöd, fina ord och peppande kommentarer...ni är verkligen en skara kloka människor:) Kram

    SvaraRadera