fredag 24 augusti 2012

Hon är medveten om att hon tröttar ut mig!

Klockan 06 i dag slog Lova upp sina blå! En timme innan min klocka var programmerad för att väcka oss. Jag fick henne inte att somna om. Det var liksom inte en sömndrucken Lova som letade efter mamma eller ville ha hjälp att räta ut täcket för att sedan somna om....nej det var en leende tjej med bus i blick som mötte mig när jag sneglade på henne med ett öga!
- Mamma jag ska kissa! Sen är det frukost, konstaterade hon!

Jag satte mig upp, tog Iphonen och stängde ner larmet. Frukost, dusch och påklädning följdes åt i en hast och sedan vandrade vi till dagis. Lova vinkade på mig genom ett av fönsterna på dagis och sedan gick jag hem. Väl hemma hade jag mågra samtal och mail att svara på och när det var gjort bryggde jag en kopp tee

Dagen hade just börjat!

I eftermiddag har jag promenerat med Jannika och det slutade med iskall Ramlösa från Kometen och lite allmänt tjabb här i min soffa! Lova tog plats i centrum som vanligt och skrattade oss båda rakt upp i ansiktet vid tillrättavisning. Hur länge ska denna fasen fortsätta?!? I kväll har vi " lekt" nattning i en och en halv timme....jag tror inte mina ögon....min dotter kämpar och trotsar ena stunden... gosar och ber om ursäkt i nästa! Hon är medveten om att hon tröttar ut mig.....

Intressant detta!

4 kommentarer:

 1. He he sådan är Stella med! En bestämd dam med en räv bakom varje öra!
  Ha en fin dag, kram vännen
  (Första ggn jag läste blogg på typ 6 v!)

  SvaraRadera
 2. Henry var exakt sådan och jag minns det med fasa:(

  SvaraRadera
 3. :) Jag har en nybliven tvååring som börjat bete sig på det sätt du beskriver. En glödlampa av bus och en stor portion egen vilja lyser starkt över det lilla huvudet. Det är en klen tröst att veta att de gör det här för att klara sig vidare i livet, som vuxen i en stor och rörig värld.
  Ha en riktigt fin fredag och helg! Kramar

  SvaraRadera
 4. Ja, barnen de har sina faser:) Sandra, va fint du beskrev det...att det är en förberedelse för att senare klara sig i en stor och rörig värld...så sant så!!

  Caroline, har Stella alltid varit envis?

  Kram på er

  SvaraRadera