torsdag 23 augusti 2012

Jag håller det jag lovat!

Överenskommelsen med mig själv att skriva ett inlägg i bloggen var dag var ett stort steg att ta med tanke på att mitt liv just nu bitterljuvt. Ena dagen skrattar jag och andra dagen gråter jag....anledningen till det är inte bara en och de är inte lätta att beskriva. Därför gör jag inte ens ett försök här! Ni som känner mig väl vet ungefär vad det handlar om.

En timmes promenad i dag fick mig att varva ner, andas in den regntunga luften som gav mig föraningar om den hösten som är i antåg. Det gör inte så mycket att det är så, men jag kommer sakna sommaren! Jag kommer sakna en varm sol i ansiktet, alla små utflykter med Lova och de gånger vi fikat på en filt i naturen. Hennes solblekta hår och de söta sommarklänningarna hon haft på sig kommer jag också sakna! Jag har inte haft några höga krav i sommar, jag har jobbat och överlevt. Mina stunder med Lova har varit guld värda men samtidigt tunga....treårstrotset är inte att leka med!

Nu till något annat! Den andra september ska syrran och jag tillsammans med några andra mammor gå Osby miniton med barnen i vagn. Det blir en härlig tur, tror jag...att promenera är bra...att träffa andra mammor är en lyx och att se barnens rosiga kinder är en bonus!

4 kommentarer:

 1. Blev positivt överraskad att du kommit i gång med att skriva igen. Hoppas allt är bra med dig och Lova! Jag följer din blogg, du skriver så himla bra
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 2. Tack Hanna! Är det bra mer er också? Kram vännen

  SvaraRadera
 3. Jag börjar med att ge dig en stor kram! Önskar att det ljusnar så att du får bättre balans i livet.
  Vem kommer inte att sakna de härliga men få sommardagar vi haft? Jag håller tummarna för en klar och solig höst så att vi kan vara ute och njuta av alla vackra färger som tar vid.
  Kram igen!

  SvaraRadera
 4. Vi får sno åt oss varenda härliga septemberdag som Vi kan, promenader i skog med härlig färg, andas frisk luft och njuta av den sista värmande solen! :)

  SvaraRadera