lördag 1 september 2012

Shoppingrunda på stan!

I onsdags gjorde jag en uppdatering och sedan har det hänt massor! I dag har vi gjort Kristianstad i hopp om att hitta lite nya kläder och en kruka. Dessutom var vi på Biltema och Max hamburgerrestaurang. Tyvärr hittade jag inte det jag var ute efter men däremot lite annat som jag inte visste att jag var ute efter. Hmm, det kan vara både bra och dåligt! Jag fick i alla fall en snygg svart klänning med mig hem och ett par byxor...även de svarta! Sedan handlade vi en present till grannens dotter som fyllde år i dag. När vi kom ut i förmiddags möttes vi av ballonger på deras dörr och då blev jag sugen på att handla något åt den tioåriga flickan som Lova bara älskar! Felicia, som hon heter, blev glad för skoldagbok, pennor och småblock med TopModel. Hur visste jag detta? Jo, nu råkar det ju vara så att syrran har tjejer i den åldern så jag visste att TopModel går hem. Annars hade jag förmodligen sett ut som en fågelholk i affärerna. Någon kruka hittade jag tyvärr inte trots ett ivrigt letande...så min blomma får stå kvar på diskbänken utan ytterkruka och se allmänt dum ut. En vacker dag hamnar den väl där den ska va, i köksfönstret!!

Finaste Jannika var här i kväll och lämnade över förstoringarna av de bilderna jag valde ut på Lova efter det att Jannika fotograferade henne på Näset i somras. Alla fotona var så himla fina så det var inte det lättaste att välja, men tillslut valde jag tre olika som nu ska få pryda väggen ovanför trappan till ovanvåningen. Hallen ska dock målas om först, så detta är inget projekt som jag gör i en handvändning! Förutom de tre förstoringarna på 50x70 beställde jag fyra foton i A4 storlek som ska delas ut till Lovas mormor och morfar, hennes farmor och hennes gammelmormor. Sedan blev det också alla bilderna framdragna i albumstorlek både i färg och svartvitt...behöver jag säga att jag älskar allt som har med fotografi och göra;) Lova kommer få krupp när hon i vuxen ålder ska gå igenom alla de foton av henne som jag tagit genom åren! Bara under hennes första levnadsår gick kameran så varm att jag fyllde fyra eller fem album med plats för hundra bilder i varje....eh ja, vad säger man?

Det är lördagkväll och jag varvar ner...

3 kommentarer:

 1. Jag vill så gärna skriva något vettigt till dig men just nu är kropp och sinne mört. Maken har varit iväg hela helgen och jag har styrt upp livet med två tossiga barn. :)
  Jag läser allt du skriver och blir lika glad ett nytt inlägg finns klart.
  Det där med bilder i massor skriver jag under på. Tyvärr har vi framkallat för få MEN för många att sätta in i albumd. När hinner man med det? Pust...
  Hoppas att din helg varit fin. Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh så kul med nya foton, kan du inte visa dem här i bloggen om det är okej med Jannika? Det är så typiskt att man inte hittar några snygga kläder när man behöver. Till Malcolm har jag handlat massor med nytt inför hösten och Henry han får ärva i vanlig ordning. Stackars unge;) Henke köpte kläder till förra helgens kräftis så nu är det min tur att bränna pengar:) kramkram Mia

  SvaraRadera
 3. Härligt med en shopping tur då och då. Det är alltid så att man hittar inga kläder när man behöver dem som bäst tyvärr.
  // Carina

  SvaraRadera