onsdag 8 september 2010

Stop and rewind!

Jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden. Det jag har varit med om i dag önskar inte jag min värsta ovän, men jag är stark så jag kommer klara av detta. "Duktiga flickan" har trätt in och tagit över mitt känsloliv. Inte en tår har jag fällt trots att det var jäkligt nära.

Varför han? Varför nu?

Duktiga flickan har byggt upp en mur, tar för givet att det är hon som ska vara stöttepelaren eftersom det alltid har varit så. Duktiga flickan kollar upp, ringer och kollar, söker information och förmedlar den vidare. Så länge alla andra har det bra är duktiga flickan nöjd! Saker och ting förväntas av duktiga flickan och det vet hon. Har jag gjort tillräckligt nu? Skulle jag gjort så istället?

Jävlar - satans -helvete!!!!!!

5 kommentarer:

  1. Oj, vad är det som hänt? Inget allvarligt hoppas jag, hoppas det löser sig! Nästa vecka slutar jag 14:30 måndag och torsdag, samt är ledig onsdag. Någon av dagarna ni skulle kunna ses? Hade varit kul. Kram Hanna & Leon!

    SvaraRadera
  2. Skickar en stor kram till er!! Tänker på er!

    SvaraRadera
  3. Nu blev jag iskall! Vad har hänt? Jag har ringt dig i dag men inte kommit fram...åååå skriv
    Kramkramkram min vän

    SvaraRadera
  4. Hanna, Janina och Maria: Inser att jag skapat en hel del oro och undran, sorry! Det är inte obefogat, men det som upprörde mig tar vi mellan fyra ögon och inte på bloggen. Jag ringer dig Maria, Hanna vi ses på onsdag och Janina, antar att du pratat med Josse? Kram på er alla och tack för omtanken

    SvaraRadera
  5. Nej men, vad är det som har hänt Jennie? Hoppas att vad det än är att det har löst dig!
    Många kramar!!!

    SvaraRadera