torsdag 28 oktober 2010

Det är tufft, men det går ändå!

Det låter som Lena Philipssons gamla schlagerdänga "Det gör ont" eller vad den nu hette!! När det gäller mig syftar jag på när jag fick åka taxi i dag och sitta i baksätet med en man vid var sida om mig. Vi satt som packade sillar och det blir lite jobbigt när man inte känner personerna, tro mig! Tre vuxna i baksätet på en bil...det blir ganska trångt!! Som tur va så var det två pratglada herrar vilket innebar att det inte blev den där pinsamma tystnaden som man helst vill undvika. I två timmar åkte vi runt med vissa stopp.

Det är däckbytar-tider så Per har fullt upp på verkstan. Han håller billigast priser i byn så att en viss rusch hade han räknat med, men så här?!?! Givetvis är det bara positivt:) I morgon är det fredag och då hoppas jag få hem honom vid 14-tiden, men det kan jag ju se mig om i stjärnorna efter!

I helgen som kommer skulle vi ha kört upp till Göteborg för att börja tömma lägenheten men det blir uppskjutet ytterligare en helg framöver. Gästerna har bett att få hyra en vecka in i november sedan kommer nästa gäst i slutet av månaden. Det är lite "scary" att tänka att ett nästintill komplett hushåll nu ska in i vårt hushåll. Vi har ju faktiskt två boende, två uppsättningar av allt! Sängarna har vi dock redan lovat bort, två 90-sängar och en 120-säng!
Köket kommer bli överfullt med prylar och det är verkligen tummen ned! Att jag får tillbaka min gamla tv-bänk är däremot positivt. Den är snygg...eller den kanske VAR snygg! Att jag får tvättmaskin och torktummlare är heller inget att lipa över. Äntligen blir det som förr igen!

Nog med babbel!! Dags att zappa runt efter något bra på tv

4 kommentarer:

  1. Middag hos oss den helgen ni flyttar ur lägenheten DEAL?

    SvaraRadera
  2. Ja tack gärna! Ni får ta oss som vi kommer...i våra lumpiga flytt-städarkläder;) KRAAAAM

    SvaraRadera
  3. Och nu undrar jag varför man åker runt i två timmar, med 2 okända män i en taxibil?

    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Hahaha, ja det förstår jag!! Det var i jobbet som jag åkte taxi:) KRAAAM på dig

    SvaraRadera