fredag 22 oktober 2010

Nyshoppat till Lova

Svart enkel flecce för kallare dagar. Perfekt under jackan eller overallen. Fynd 99 kronor hos H&M
Vit härlig stickad tröja med luva, fin över klänningar! 149 kronor hos H&M
Ett tag gillade jag inte H&M för deras urusla kvalité på kläder. Köpte jag en topp så blev den ful efter två tvättar men sedan jag blev mamma shoppar jag där igen. De har perfekta baskläder till små barn som växer och lagom till den dåliga kvalitén gör sig påmind så har oftast Lova vuxit ur plagget. Det är billigt, modernt, enkelt och bra till små busfrön!


5 kommentarer:

  1. Jag tycker som du när det gäller H&M men köper också baskläderna där till Malcolm och Henry. Sockar, kallingar, t-shirts och sånt. Jag och Henke handlar knappt något där bara lite trosor och en bh då och då:) Den koftan var jättefin.Sa Per att Henke ringt han ang. bilen? Vår skrothög pajade i onsadags när vi skulle till Kållered. Henkes pappa fick hämta oss utmed vägen och bilen bogseras till närmsta verkstad. Det skulle tydligen kosta multum att laga den så Henke ville höra med Per om det inte var dags att skrota den, ev ställa ner den Per så han kan plocka reservdelar. J-a bilf-n!!!!!

    SvaraRadera
  2. Fin kofta som lillan har fått/Kajsa

    SvaraRadera
  3. Hej Jennie

    Superkul att du ringde. Inte visste jag att du hade en blogg tack så för adressen hit.Jag älskar att läsa bloggar men har ingen själv. Tidbrist=) Jag kommer definitivt hänga här.
    Massor med kramar från Sandra

    SvaraRadera
  4. Oj glömde att skriva att koftan är verkligen fin. Något sånt som jag letat efter till min lilla prinsessa också=)
    Sandra

    SvaraRadera
  5. Maria, Japp Per sa att Henke ringt, fast jag vet inte vad de kom fram till;) Usch va tråkigt med bilen:( Sk ni köpa ny eller?

    Sandra och Kajsa, tack!!

    Många kramar till er alla

    SvaraRadera