måndag 22 november 2010

Jag och Anna på hudvårdskväll

Jaha, så har vi då varit på en Mary Kay hudvårdskväll, jag och Anna! Vi smörjde och peelade och fuktade och tonade ut foundation. Provade ut mascara och läppglans! Smörjde lite till och fikade. Sen var det dags att beställa och kryssa i om man vill gå på en lära- sminka-kväll i framtiden och det ville vi! Men inte förrän efter jul för nu är det så mycket. I hela två och en halv timme satt vi och njöt, i mitt fall främst av att vara hemifrån och få lite egen tid. Men visst, produkterna är ok. Jag säger bara ok för jag har ingen egentlig erfaranhet av dem. Någon som provat? Lämna gärna en kommentar, det skulle vara kul att veta! Jag kör vidare på ett säkert kort - Dermanord! De funkar för min känsliga hy.

Från hudvård till dagens post som innehöll ett fullspäckat nummer av Mama:) Dagen blir bara bättre och bättre! Inte för att jag hinner läsa tidningen i kväll men bara känslan av att det ligger att färskt nummer och väntar på mig. Ja, jag vet jag är lättroad;)

Dagens bästa: Hudvårdskvällen

Dagens sämsta: Jag har latat mig - och jag erkänner!

6 kommentarer:

  1. Mary Kay är skit......Har aldrig haft så torr hud som när jag använde deras produkter dagligen, jag blev även finnig och huden hade fått sig en "ordentlig dänga" som dom så fint kallade det på "Tala hudens språk"
    Jag vet många som har haft långa problem med Mary Kay:s produkter, så jag är helt emot dessa söndertjatade damer som säljer för Mary Kay, och är man inte nöjd så gör dom allt för att slippa ge pengarna tillbaka! Livstidsgaranti släng dig i väggen!!!

    //En mycket onöjd kund!

    SvaraRadera
  2. Oj, jag är tvärtom! Har testat rengöringen och fuktkrämen och varit mycket nöjd. Ansiktet känns verkligen rent efteråt och inga problem med hyn när jag använt deras produkter!

    Hade bara hört gott om produkterna från flera olika håll innan jag köpte dem!

    Kram Elin

    SvaraRadera
  3. Hmm, två olika uppfattningar om Mary Kay:) Tack för era reflektioner!! Jag kommer inte köpa hudvården men möjligtvis något ur deras smink-sortiment om de kan övertyga mig när jag är på smink-kväll, haha;)
    Kraaaam

    SvaraRadera
  4. Har aldrig provat Mary kay. använder dermalogica som är bra. Har hört både och om Mary Kay i ryktesväg. Kramkramkram

    SvaraRadera
  5. Jag har testat produkterna. Men den enda produkt jag körde med under en längre period var deras ena foundation. Den var bra! Köpte den 2 gånger. Men det var mycket för att jag har 2 väninnor so säljer. Jag supportade dem lite. Den ena är dessutom kund hos mig. SÅ vi ger och tar lite. . Deras rengöring har jag inte testat mer än små prover, och det verkar helt okej. Men den bästa rengöring jag någonsin testat är Yves ROchers Soin Clarifiant. Inget slår varken effektiviteten eller priset =)

    Sedan båda mina väninnor pausat med MK, så kör jag istället på MakeUpStores foundation nu. Det är svårt att hitta passande färg när man är mörk, så vi har inte riktigt samma valmöjligheter som de som e ljusa i detta landet =P

    KRam kram

    SvaraRadera
  6. Maria: Dermalogica är populärt! Jag har provat det en gång hos hudteraupeten! Det verkar bra!

    Kiqi: En sak som jag var missnöjd med var just att deras foundation inte smälte in i huden på mig!?!? Det kvittade liksom hur mycket jag än masserade in det:( Det kanske var jag som hade torra partier i ansiktet? Förstår att det är svårt att hitta bra foundations för dig. Jag tycker också det är skitsvårt och då har jag ändå en ljus skandinavisk hy:)

    Kraaaaaam

    SvaraRadera