torsdag 11 november 2010

Mjukdjurskampanj!

Om ni ska handla mjukdjur till era barn i julklapp passa då på att göra det på IKEA för just nu har de en kampanj som innebär att 10 kronor av varje sålt mjukdjur går till utbildningsinsatser för barn i tredje världen. Alla barn, alla, ska ha rätt att utbilda sig! Både flickor och pojkar!

3 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Vilket bra initiativ av både dig o ikea! :-)
    Ang Grandma's. Japp den är i centrala gbg, på Vallgatan. Mitt emot café Vallgatan och jämte fiorichi eller hur den nu stavas...
    Lexingtonseten är ljuvliga! Vi har ett röd/vitt till Leia och Stella hade ett rosavittrutigt till sin spjälis. De kostar en del dock!
    Jag köpte en lexingtonfilt till baby i doppresent, hoppas den blir uppskattad!
    Och du, klart jag älskar dina kommentarer, det är ju därför man bloggar! För att andra ska läsa, och tycka till! Jag skiner upp för varje kommentar och tackar så ödmjukt mkt!
    Passa på att besöka Grandma's när du är i gbg nästa gång då. Jag lovar att du kan fylla alla skåp och verkligen få det lilla extra till ditt hem därifrån!
    kram!

    SvaraRadera
  2. Ok, Vallgatan! Då är det den butiken jag tänker på. Det ligger ett hotell i närheten också:)Min syster och henns sambo bodde där en gång och när jag skulle hämta upp dem satt jag i bilen och tittade på butiken och tänkte att där ska jag gå in! Sen glömde jag av det:( Det får bli julshopping där;) Risken är att man handlar lite väl mycket, haha! Japp, de är dyra, Lexigton, men värda pengarna! Är det något jag lägger lite extra på så är det påslakan. Lova fick ett från Lundemyr, men det var inte bra i kvalitén, eller rättare sagt, det var inte bättre än ett från Ikea typ. Då skulle man lagt till lite och köpt ett från Lexington till henne också. Hahaha, vilket bry man har, men jag älskar ju sånt här!!

    Då kan jag lugnt fortsätta komentera nästan alla dina inlägg;) Det blir ju så när man läser sånt som man själv också har intresse för!
    Kraaaam

    SvaraRadera