tisdag 28 december 2010

Mellandagsrea!

I går tog syrran Josephine och jag bilen till Kristianstad på mellandagsrea. Vi fick leta parkering i säkert 30 minuter men tillslut hittade vi en som låg en bra bit från stadskärnan (bra med motion efter julmaten). I första affären dyker jag på en jeansskjorta som var perfekt i färg, skärning och allt. Jag ville så gärna ha den, men den var för dyr. Ingen rea på den inte! I stället blev det ett par jeans (inte heller på rea) till Lova och ett par snickarjeans också till Lova. Endast en ynka liten brun utan sol till mig. Alltså, inte ett klädesplagg till mig fast att det var JAG och ingen annan som behövde kläder. Som alltid! I stället backade jag på en bil när vi handlat skor till vår kära mamma som för övrigt passade lilla Lova. Pinsamt! Det blev inga märken dock, vi bara nuddade vi varandra. Klädlös och trafikfarlig åkte jag och Josse tillbaka till Osby med en varsin påse godis i bilen. Deprimerande! Efter cirka 30 minuter hade jag kommit på hur helljuset fungerade i mammas bil som vi hade och körde med. Resan hem gick smidigt, thank god!

Ja just det, jag åt världens godaste Nacos tallrik på Trendi också....precis som om jag behövde det;) Och till mitt försvar stod bilen jag backade på inte i någon parkeringsruta utan där man absolut inte får ställa. Alltid något;)

I dag kommer Lovas farbror Urban och hans Linda hit och ska göra en service på sin bil hos Per, lämna Lovas julklappar och hälsa på i största allmänhet. Min rygg är värre än någonsin, troligtvis på grund av allt gående i stan i går!

6 kommentarer:

  1. Ja ja ja bilen stod säkert i en parkeringsruta;)
    hahaha! Synd att man alltid handlar till barnen jag är likadan. När jag behöver kläder har jag inga:(

    SvaraRadera
  2. Hej! Tack för julkortet, Lova var så fin=) Trevligt med gäster=) Hahaha=) vad jag skrattade åt klädlös och trafikfarlig.
    Finns det nåt som bättre beskriver en person när man ska på rea? Jag åker aldrig på rea längre pga det. Jag hittar aldrig kläder och blir trafikfarlig i letandet efter parkering.
    Du förtjänade säkert en Nacos tallrik=)
    Kramar från Sandra
    Jag hoppas ni får ett gott nytt år om vi inte hörs innan

    SvaraRadera
  3. Maria: Haha, skitkul du!!!

    Sandra: Varsegoda!! Jo, det är väl så att reor ofta resulterar i att man kommer hem utan kläder! Vad gör ni i nyår?

    GOTT NYTT ÅR

    SvaraRadera
  4. Vi ska till Henkes barndomskompis och fira i hans och hans sambos nybyggda villa. De har ett barn i Henrys ålder. Gott nytt & puss på er
    Maria, Henke, Malcolm och Henry

    SvaraRadera
  5. Hej på er! Det var längsedan jag lämnade ett avtryck här inne! Jag märker att jag har blivit lite av en av/påbloggare(och läsare)
    Hur hinner du med? :)
    Ni verkar ha haft en mysig jul, härligt!
    Och jisses va söt Lova var på julafton! Som en liten bakelse! Där avundas jag alla tjejmammor. Alla underbara klänningar ni kan köpa ;)

    Känner igen det där med reashoppingen. Brukar nuförtiden sluta med att man typ aldrig kommer med med nåt till sig själv ;)
    Hoppas ni mår bra!!
    Kram på er!

    SvaraRadera
  6. Maria: Ååå nice, hoppas ni får riktigt mysigt så att det väger upp julafon lite;)

    Malin: Ja det var verkligen länge sen:) Jag tycker det är så himla kul det här med bloggen, därför uppdaterar jag om inte varje så i alla fall varannan dag;) Vet inte alltid hur jag hinner;) Sitter uppe sena kvällar också i bland (inte alltid så lyckat)Jag blir så glad när jag ser att du har ett nytt inlägg och trallar in till dig direkt!! Tack för komplimangen om klänningen, Lovas! Verkar som det är många som känner igen sig i min rea-shopping. Det känns ju som ett lite mindre misslyckande då;) hihii!! Kraaaaaam

    SvaraRadera