torsdag 16 december 2010

Min favoritfödelsedag!

Dags för ett nytt ämne! Min bästa födelsedag måste ha varit när jag fyllde 30 år. Den firades nämligen i ett par dagar. Den 20 juli när jag faktiskt fyller år bjöd Per mig på Avenyn no 1 på Avenyn i Göteborg. Fördrink, middag och dessert. Mitt i maten kommer ett glatt gäng entrévakter (Pers kolleger). Alla var klädda upp till tänderna i svindyra kostymer och hattar?!?
Jag minns att jag sneglade lite åt deras håll när de tågade in på Avenyn no 1. Jag tänkte i mitt stilla sinne att här har vi ett gäng glada firare av något slag. Kan det vara en svensexa? En av dem var väldigt bekant så jag kunde inte riktigt släppa ögonen på honom. Jag hade ju sett honom innan vid något tillfälle. De stegade bort till oss och jag tänkte, nej sätt er längre bort, ni är så högljudda! Då kommer de fram till bordet och börjar sjunga "Ja må du leva" för mig och Per börjar asgarva. Jag också! Jag tackade dem för den fina sången sedan försvann de. Efter maten var det dags för en bio på Bergakungen och där dök de upp igen, i biljettkön! De tog ton ytterligare en gång och folk runt omkring började skratta, vi också! När vi kom hem hade Per förberett med ostbricka, kräftor och rödvin. Innan vi satte oss vid soffbordet frågade jag Per om de låg gömda någonstans i lägenheten, men det gjorde de inte försäkrade han!

En underbar dag med strålande sol och värme, den 20 juli 2007! Mina sötaste gullungar Ebba och Agnes skickade en stor bukett blommor till mig med bud och på posten damp flera gulliga kort från vänner ned.

Sedan, blev det ju givetvis en fest med familj och vänner också hemma i lägenheten i Göteborg! Jag minns inte om det var samma vecka men det var på en lördag i alla fall!

3 kommentarer:

  1. Låter hur coolt som helst=) Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Haha jag minns detta som om det var i går, är det redan tre år sen? Vi börjar bli gamla. Kramkramkram

    SvaraRadera
  3. Jajemensan, 3 år sedan...3 1/2 år till och med!
    Kram på er

    SvaraRadera