onsdag 5 januari 2011

Finaste älsklingen och jag!

Här är vi, Lova passar på att spy litegrann och jag försöker fota oss. Det går sådär, men blir ganska fint som ett kollage!!

6 kommentarer:

  1. Hej Jennie! Tack för all din feedback, det är grymt kul att få höra vad ni läsare tycker, det inspirerar och jag tar såklart till mig av allt tyck och tänk. :-)
    En sak jag kan lova är att jag absolut ska bli bättre på att kommentera tillbaka om jag fått någon kommentar, allt som oftast tänker man att man ska göra det, så kommer något annat emellan och så glöms det tyvärr bort - men som sagt, det blir bättring! :-)
    Det stämmer bra att jag just nu jobbar både dag och natt, jag vill inte riktigt gå in ingående så här "öppet" på vad exakt jag gör eller var, jag är dock anställd av en stooor statlig "blå" myndighet. ;-) Kram!

    SvaraRadera
  2. Oj lilla Lova, hur gammal är hon här? Fint kollage Kramkram Mia

    SvaraRadera
  3. Häftigt!!=) Hur gjorde du? Har du något redigerings-program då? I dag har Elvira varit tillbaka på förskolan=) och jag på jobb!!!
    Kramar Sandra=)

    SvaraRadera
  4. Carolina: Tack för ditt svar!! Ok, förstår att du inte vill gå in på jobbet:)Kraaam

    Maria och Sandra: Lova är två månader i kollaget. Jag gjorde det i Picaso, det är löjligt enkelt! Prova Sandra!! Skönt att Elvira är tillbaka på banan och att du kan återgå till jobbet:) Kraaaam på er

    SvaraRadera
  5. Jätte fint//Carina

    SvaraRadera