onsdag 30 mars 2011

Dag 9


Dagens! I dag är det tid för en dagsfärsk bild och eftersom jag har blivit stolt ägare till en Lee jeansskjorta i dag så blir det den som hamnar på bild! Visst är den snygg! Jag ska ha den till ett par beige chinos i vår och så mina vita sneakers. Jag tror det kan bli vårfräscht och snyggt, precis vad jag behöver.


Den är ljust jeansblå, jag har bara mixtrat lite med bilden:)

6 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Åhh vilken snygg skjorta! Jag längtar till den dagen jag kan ha det, är extremt fet för tillfället så det blir inga skjortor än på månader, huvaligen!
    Då kommer bli så snygg i de kläderna nu beskriver!
    kram!

    SvaraRadera
  2. Ja men vem är inte fet? Jag hoppas gå ner minst 10 kilo nu snarast, hur det nu ska gå till;)
    Den sitter lite väl tight så jag vet inte om jag ska byta till en stl större eller ha is i magen och tro att den ska sitta bättre om ett par månader....
    Kram tillbaka

    SvaraRadera
  3. Snygg skjorta:)

    På tal om övervikt så har jag 5 kilo som måste bort innan sommaren annars ingen bikini för mig:)

    SvaraRadera
  4. Maria, du är smal och snygg...du behöver inte tappa kilon min vän!! Att du har fött två fina pojkar är en gåta....konstigt, jag såg ju att du var gravid;) hihi
    Kram på dig snygging

    SvaraRadera
  5. Ser riktigt nice ut! Denim är alltid rätt liksom ;-)

    @caroline: jag säger som Jennie, fast väljer att använda "vem har inte kilon på släp liksom". Det betyder dock inte att man inte kan ha en snygg denim-överdel. Tänk vad mycket gott vi fått äran att äta för att ha de där kilona. Sedan gör ju en del mediciner att vikten inte heller vill ens väg ibland..

    Kram på er båda!! Hade varit så kul med en Trippel-dejt någon dag i år.

    SvaraRadera
  6. Kiqi, din inställning till extrakilona är beundransvärd. 1-0 till dig. Jag hade hoppats jag kunde vara mer som du där...men jag avskyr mina som pesten;)Fast motivationen vill inte riktigt infinna sig och god mat är alltför gott just nu....så kan jag väl säga! Men en sak är säker, jag visar mig inte så här på stranden i sommar så om Lova ska kunna bada med sin mamma så måste i alla fall hälften, 5 kilo, bort! Ja, mediciner som påverkar vikten är ett gissel...men för min del är det bara god mat och lathet som byggt denna kropp;)
    Jag håller med dig, en trippeldejt i år är ett MÅSTE! Det skulle vara så himla roligt:)
    Största kramen till dig

    SvaraRadera