onsdag 16 mars 2011

Min kväll i bilder, bland bilder!





Ja, så är det då kväll igen. Lova sover, Per sover! Själv är jag pigg som en mört, som vanligt vid denna tiden. I dag fick jag hem runt 400 framkallade bilder på min lilla höna, vilket betyder att jag fyllt nästan ett helt album till henne. Bilderna är från sensommaren förra året och framåt. Det tar lite tid när man både ska sätta in bilder och skriva litegrann på några av dem. Det är lika bra att skriva nu annars glömmer man datum och annat smått och gott:) Sex sådana här album, exakt likadana har jag fått i hop under Lovas första och andra levnadsår. Det är nästan värt en applåd, tycker ni inte;) Jag har lovat mig själv att under hennes kommande år får jag bara fylla ett per år, annars kommer hon bli galen på mig när hon ska flytta hemifrån och hitta plats till alla dessa album. Dessa albumen hittade jag på Åhléns innan hon föddes och älskade motiven vid första anblicken. Jag köpte först två, men när det blev rea på dem handlade jag fyra till! Jag gillar att ha det enhetligt, att albumen ska se likadana ut (mitt sinne för ordning och reda;))
Alla står på Lovas rum och vi plockar ned dem från hyllan lite då och då för att kolla tillbaka och minnas. Lova älskar det, hon sitter som en fågelholk med öppen mun och bara tittar stort!
I går damp en Sköna Hem ned med posten så den tänkte jag lusläsa nu.
För er som också är nattugglor....ja och alla andra med förstås, ha en trevlig kväll!!!

2 kommentarer:

  1. Du är inte klok du;)har du sex album med 400 bilder i varje? Jesus och hans lärjungar, säger jag om det!
    Kramkramkram

    SvaraRadera
  2. Nej nej, nu har jag varit otydlig ser jag;)Det är nog snarare tvåhundra bilder som går in i varje album. Så 200 bilder x sex album, men det sista är som sagt inte fyllt. Vissa av fotona jag fick i går var sådana som jag och Per ska ha i våra album också....inte bara Lovas!

    Men det är ganska bananas ändå, inte sant;)?

    Jag ska skärpa mig....men du vet, det hände ju så himla mycket med hennes utveckling de första sex månaderna:) Allt skulle ju fotograferas och dokumenteras!

    SvaraRadera