lördag 30 april 2011

Valborgsfirande

På bilderna, pappa, Per och Lova! På plats hos mina föräldrar i deras mysiga uterum som dock inte är riktigt klart då träväggarna ska laseras i vitt och öppen spis och platt-tv ska in. Möblemanget är dock på plats!

Hej och hå, här är jag och ska knåpa ner ett inlägg (sent som vanligt)
I dag har vi firat valborg må ni tro, både med grillat och med vin från Lindemans, god mörk choklad från Marabou (Gi riktigt och bra) och så med ett besök vid sjön. Där pågick körsång på scen, lotterier, hopptorn för barn, valborgs-brasa, korvgrillning och allt avslutades med ett färgsprakande fyrverkeri för att fira in våren. I sjön invigdes vattenspelet och så såg vi även att vollybollnätet kommit på för dem som vill spela vollyboll nere vid sjön till sommaren.
Massor av invånare hade slutit upp, poliser cirkulerade och en ambulans stod beredd. Ungdomsfyllan var påtaglig, tyvärr, men det är som sig bör i en liten håla som Osby.



Lova springer omkring och är här på väg till ett stånd där man kunde handla heliumballonger vilket var väldans kul, i synnerhet när hon själv fick välja ballong. Yeaah, hela kvällen var räddad! Dessutom vann den lilla tur-ungen ett pennskrin i simsällskapets lotteri där för övrigt våra vännner Anna och Patrik stod och sålde både korv och lotter eftersom deras barn simmar.
En mysig kväll helt enkelt!

5 kommentarer:

  1. Vilken mysig kväll ni hade.
    Vi var vårat land och firade Daniels pappa som fyllt 65=)=)
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Härligt med valborgsfirande ellerhur? Så fin lilla tjejen är i randig mössa och randiga kalasbyxor
    //Carina

    SvaraRadera
  3. Sandra, så nice med födelsedagsfirande i stugan!Hoppas allt är bra med er och lilla magen. Fortfarande en tröttis?
    Kram

    Carina, ja i år var det väldans trevligt:) Jo hon är så fin i sitt randiga, det kommer från www.villervalla.se
    Ha det gott, Kram

    SvaraRadera
  4. Fina lilla Lova:) Jag skulle säga fin jacka för den gillade jag:)
    Ballonger är kul. M och H älskar när jag blåser upp massor så får de leka men efter en timme är alla "pangade".
    I valborg var vi hos mamma och pappa hela helgen. Åt som hästar både lax och grillat. Henke blev för full och barnen var asjobbiga men på det hela taget underbart för mamma stod helt för markservicen.
    Kramkramkram

    SvaraRadera
  5. Å va skönt att din mamma stod för allt fix och trix, det behövde du vännen! Lovas jacka är en Didriksson som hon fått ärva av sin kusin Hilma:) Jag gillar också den men den tvättas flera ggr/vecka pga färgerna, vitt och ljust rosa....men med den kvalitén så tål den det:)Å va gott med lax, min favoritfisk;)
    Per var också en fyllegubbe i valborg:(
    Män och alkohol är inte alltid en bra kombo
    Kram

    SvaraRadera