torsdag 16 juni 2011

Nya arbetskolleger, ett evigt kaffedrickande och så flera avsnitt Pingu i kväll

Ja, torsdagen har bjudit på nya bekantskaper på jobbet, trevliga människor som verkar veta vad de sysslar med. Perfekt, då slipper jag jämnt vara bäst;) Skämt å sido, eftersom nya bekantskaper och nya arbetsgrupper ofta socialiserar kring en kopp kaffe så var det inte annat än att vi gjorde detsamma idag. Kaffe vid 9, kaffe vid 11, kaffe efter lunchen och så kaffe igen vid 15. Klockan 15 var det väl med viss eftertanke som jag tog en kopp. Det var inte helt självklart som vid 9 och efter lunch. Kaffe hit och kaffe dit! Min kopp, din kopp....engångskopp....oops, fel kopp....du, nu tog jag nog din kopp! Sorry! För denna är väl din?

- Nej, min är den med Lisebergskaninen!

- Jaha jag har hela tiden trott att det var du som hade denna!

- Nejnejnej, det där är Kattas kopp....hon har fått den av sina ungar i morsdagspresent!

Jaha, tänker jag, och varför i helvete har du lagt så onödig information på minnet (men det säger jag givetvis inte)

- Ja jag tar och lånar Kattas kopp i dag då!

- Ja bara du diskar den sen!

Eeeh, nej varför det? Jag brukar jämnt sätta odiskade koppar i mitt skåp där hemma, kan jag inte göra det här? (det där sa jag inte heller..men jag hade god lust)

Hög på kaffe lämnade jag jobbet och hämtade Lova på dagis. På cykel. Lova sken upp, cykel is the shit....vilket ni som följer bloggen med all säkerhet vet nu. Hon åker med huvudet högt och vinkar med hela handen på sina dagiskompisar

- Heeeeejdå

Vi åkte till mamma och pappa och blev bjudna på middag. Efter lite utomhuslek begav vi oss hem igen och precis när jag höll på att gå upp i limningen av allt pladder från Pingu och hans vänner....en sisådär femtioelva avsnitt senare....bad Lova själv om att få sin napp och sedan sa hon

- Mamma, sängsing...

5 kommentarer:

  1. Dricker du kaffe , usch det är väl inget vidare? :) puss på dig

    SvaraRadera
  2. Jo det är helt ok...men inte bättre än Pepsi Max och tee;) Puuussss tillbaka

    SvaraRadera
  3. Hej Jennie!
    Har nog inte tittat här inne på någon månad, och såg din nya fina layout, superfina bilder på er :-) men hörrödu, tycker att det är dags för dig att skaffa facebook ;)

    Hoppas att allt är toppen! Kramar Bella

    SvaraRadera
  4. Oj, hade jag druckit så mycket kaffe hade det blivit en äkta duracellkanin av mig. :)
    Kul med nya arbetskamrater.

    Jag är glad för att du blev sugen på att tälta. Gör det! Det var helt underbart, som du såg. En kick för kropp och hjärna.

    Tack för den fina kommentaren till "Mina drömmars stad". Min tankar snurrar jämt med en väldig fart och då är det bra att släppa ut dem med skrivna ord.

    Ha en riktigt fin dag! Kram

    SvaraRadera
  5. Hej Isabella, va kul att du kikade in:) Nej "fejjan" är inget för mig...även om det skulle va ett perfekt sätt att ha kontakt med alla! Har du flyttat tillbaka än...till Kalmar?
    Jag hoppas verkligen jag har gratulerat dig till examen....annars får jag skämmas! Hur går det på jobbfronten? Ha det! Kram

    Sandra, jo det är lätt hänt att man blir lite stissig av så många koppar, men jag brukar aldrig dricka de mängderna;)
    Jag tycker du skriver jättebra och en dag när jag har lite mer tid ska jag kika bakåt i din blogg! Just nu läser jag ju bara det nya som kommer :)

    Kram på er

    SvaraRadera