torsdag 28 juli 2011

Något hände med vädret i juli - solen försvann!

Halsen är tjock, hostan håller mig vaken om nätterna och huvudvärken får huvudet att dunka. Ja ungefär så är läget just nu. Varje morgon tuggar jag i mig starka värktabletter och hostdämpande och så går jag till jobbet, jag måste! Hela helgen ska jag jobba, det är min plan. Kompisar har ringt, jag har inte orkat ringa tillbaka. Förlåt för det!
Något positivt i detta är allt Lova mår bra. Hon är än så länge helt symtomfri och jag hoppas verkligen det förblir så. Ute är vädret förfärligt för att vara mitt i semestertider och jag lider med alla de stackare som försöker ha någon slags semseter. En semester som inte innefattar så mycket bad och strandliv. Butikerna kan skratta sig lyckliga och så även researrangörerna. Nu går restresorna som smör i solsken och de som budas ut kan gå för höga priser när folk är desperata efter solsken vilket man oftast är efter en höst och vinter innestängd på ett kontor eller vad det nu kan vara.

Själv är jag glad att jag jobbar. Om den jäkla halsen bara kunde sluta vara så öm och irriterad så hade livet lekt just nu. Nähä nu ska jag dricka en pulverdryck från England som blandas med hett vatten. Den ska tydligen lindra det mesta. Jag minns inte vad den hette, men den går ändå inte att få tag på här i Sverige;)

Hoppas ni, kära vänner, har det bra!

7 kommentarer:

 1. Enligt min man är det bara engelska mediciner som hjälper när man är förkyld. Han kör med Beecham powder. Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att den engelsa drycken gjorde susen så att du kan jobba utan störningsmoment.
  Snart kommer solen till oss igen! Måndag. :)
  Kram och krya på dig.

  SvaraRadera
 3. Usch din stackare, hoppas att Du snart är bra igen!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Krya på dig gumman
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Tack alla för krya på dig hälsningarna!

  Tyvärr Thepas så minns jag inte namnet på detta pulvret men det var inte det namn du nämnde. Det finns väl en uppsjö av sådana pulver kanske? Det hjälpte i alla fall otroligt bra, för varje klunk av den röda bärsmakande drycken blev jag allt piggare. Inte så att jag blev kry men jag kunde fungera bättre.

  Sandra, då ser vi fram emot måndag då:)

  Kram på er alla

  SvaraRadera
 6. Hoppas du fått må lite bättre idag. Och skönt att Lova inte hunnit bli smittad iaf! Stor kram till er

  SvaraRadera
 7. Nej fy och usch Kiqi, det har varit värre i dag:) Jag fick sjukanmäla mig....det gick liksom inte att fortsätta knapra piller...halsen blev värre och värre, hostan tilltog osv
  Kram på dig vännen

  SvaraRadera