torsdag 14 juli 2011

Sommar, var då någonstans?

Samtidigt som regnet fortsätter att fulkomligen ösa ner utanför våra fönster passar jag på att lägga upp lite bilder innan jag hoppar i bingen. Den första bilden som tyvärr blev lite mörk visar de läckra Hunter stövlarna som kom i en minst lika fin box. De satt som en smäck och känns rejäla och slitstarka. Jag behåller dem! Ett hett tips! På Biltema hittade jag häromdagen plastboxar med hjul och lock. Perfekta för förvaring! De kostade piss och ingenting, nämligen 129 kronor för både box och lock! Jag tog tre på en gång. Jag ska fylla dem med Lovas vinterkläder och en ska jag ha till tidningar som jag vill spara. När de är fyllda ska jag med glädje rulla dem under vår dubbelsäng så att jag slipper se innehållet. Det är det fina i kråksången, jag vill spara på sakerna, men jag vill absolut inte se dem!

Sedan har vi den fina glasvasen från Iittala som jag nog har nämt två gånger redan!


Här kommer den på bild för er som har undrat hur vasen ser ut! Visst är den fin?

Sedan, tillsist, är det ju så att det lönar sig att kolla runt på andras bloggar. Hos Carolina som bor i Göteborgs skärgård www.carolina1979.se hittade jag en bild på en fin jacka från Polarn och Pyret som är alldeles ny. Den har hon just nu ute på Tradera till höstbjudande. Jag tog en chansning och kollade med Carolina om den var i storlek 98 och med lite tur så var den faktiskt det. Yeehooo!!! Jag vill ha den till Lova nästa vår, sån var tanken! Jag tycker den är superläcker. Håll tummarna!



10 kommentarer:

  1. Både stövlarna och Ittalaskålen var supersnygga! Det bästa med att köpa i saker klarglas är att man kan variera så oerhört och få ut något helt nytt av den genom att byta blommor eller annat, man blir inte lika låst som om man köper den i någon färg.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Exakt, jag håller med dig!!! Har vasen i andra färger också men dem har jag fått av Johanna. Hon ville uppenbarligen inte heller ha dem;) men jag vet att hon suktar efter en i klarglas, hon också! Jag gillar modellen och har därför valt att behålla de jag fick av Johanna!
    Sånt som vi inte vill ha skänks sedan i tredje hand till vår kära mamma:) Hon tar emot allt och har en mindre bazar hemma hos sig:) Pappa slänger det sedan i smyg när mamma inte ser...
    Hon har samlarmani light och han är som jag - slänger så mycket han kan!
    I bland kan man återupptäcka saker hos mamma och ångra sig. Då är det bara att ta tillbaka prylen:) Där ser du, säger mamma, allt kommer till användning igen!

    Eh, nja...kanske inte riktigt allt dock!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Haha, men det är ju kanon att kunna ta tillbaka sakerna ;)

    På tal om att slänga så mycket man kan, imorgon har Jag bestämt mig för att rensa alla skåpen här hemma, men bara nu när Jag skrev om det i bloggen så började det klia i fingrarna, så så fort detta är postat så ska Jag smystarta med ett skåp ;)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Hahha.. shit vad komiskt! Precis sådana där lådor köpte vi på biltema i måndags :D fast vi tog dem utan hjul för Mamas leksaker, och ska köpa de andra i nästa vecka tänkte vi. Också för saker man inte vill se, men faktiskt vill spara.

    De där stövlarna är poppis har jag märkt. Stilrena och verkar högst hållbara!

    kram

    SvaraRadera
  5. Höördu syster den där skålen från marimekko står fint i mitt skåp i just klart glas , men visst tröttnar du på din så vet du vad du kan lämna den :)

    SvaraRadera
  6. Jannika, hoppas det gick bra med utrensningen i går:)

    Kiqi, haha där ser man! Så de fanns utan hjul också? Det uppmärksammade inte jag, jag var så inne på att ta dem med hjul;)

    Johanna, nähä du, då får du sno den när jag sover;) Precis som jag ska sno dit vita trevåningsfat när du snarkar som bäst någon natt;)

    Kram på er

    SvaraRadera
  7. Hej vännen!
    Fina jackan! De rear dock dem på Pop för halva priset tror jag det var, om du vill ha en ny... ;-)
    Jag har med en sådan skål, en i gammelrosa färg. Hunterstövlar borde jag nog med unna ig, såsom det regnar här i Götet ;-)
    Och du, i torsdags i Skåne, dvs dagen för inlägget, hjälp vad blöt jag blev trots att jag bar paraply o regnjacka, det var det värsta regnovädret jag stött på på länge!
    kramar!

    SvaraRadera
  8. Jag kollar på nätet men hittar inte jackan där
    :( Är det i någon butik du sett den? Denna är förvisso också helt hy med lapparna på men jag drar mig för att skapa konto mm på Tradera...jag är ingen Tradera-person egentligen. Jag köper hellre sakerna jag vill ha...orkar inte ha koll och buda mm...men fastnade totalt för denna fina jacka!
    Ja ett par Hunter ska du ha, tycker jag:)
    Du, jag kan mycket väl tänka mig att varken paraply eller regnjacka hjälpte i torsdag för det var ju extremt, haha:)
    Men det var ju skönt, då slapp ni duscha den dagen;)
    Kram på dig

    SvaraRadera
  9. Jag har vart inne i tre popbutiker, alla har måååånga sådana jackor på rean. Fast det var 50% kostar dock 400 kr eller ngt...

    SvaraRadera
  10. Ok tack! Jag får väl se om jag kommer i väg till någon sådan butik snart....här finns ju inte en sån på flera mil:(

    SvaraRadera