fredag 22 juli 2011

Tre händelserika underbara dagar!

I tisdags kom svärmor/farmor Gunnel på besök från Kungälv. Lova blev smått lyrisk! Äntligen fick hon vara ännu mer i centrum än vanligt. Den lilla strålade. Hon dansade, pratade och sjöng! Att gå i den branta trappan på utsidan är, som ni ser på den suddiga bilden, inga problem när man får hålla farmor i handen. Tisdagen paserade och det blev onsdag morgon, min lediga dag, när jag dessutom fyllde 34 år. Av svärmor fick jag en fin bukett i vitt, vilket är min favoritfärg när det gäller blommor. Detta visste svärmor om! Tillsammans med buketten fick jag ett presentkort på kläder. Lycka!!

När eftermiddagen kom samlades vi alla på mina föräldrars altan där vi grillade och åt gott. Min mormor var också med. Jag fick pengar av både mormor, mamma och pappa. Pengar som jag ska använda för at unna mig något riktigt snyggt. Per slog på stort och berättade att en cykel med tillhörande barnsadel och korg var beställd och skulle komma snart. Det var hans present till mig. Jag fick alldeles för mycket och var barnsligt glad för det förstås! Till kaffet blev det en enkel dajmtårta med glass, hur gott som helst. Klockan 21 bröt vi upp och åkte hem. Här fortsatte vår kväll med snacks och tv-tittande. Lilla pärlan fick gå och lägga sig, hon var alldeles slut efter alla dagens intryck.


Onsdagen innehåll även lek på lekplatsen och shopping ska jag säga. Det blev en tröja och ett par trosor till Lova. Jag och svärmor nöjde oss dock med den lunchen vi intog på Skafferiet här i byn. Det var så himla gott och personalen var jättetrevliga. Ett ställe jag verkligen kan rekomendera till alla Osbybor. De har nya ägare och har fräschat upp det lite på insidan.

På hemvägen gick vi inom kyrkogården och la en ros på min morfars grav. Strax därefter kom regnet och vi fick rusa hem med Lova i vagn.

Även i postlådan fick jag presenter. Jag fattar inte vad jag gjort för att förtjäna allt detta. Jag har underbara vänner! Maria och Sandra från Göteborg hade skickat mig två fina neccesärer från Ceannis som ni kan se på bilden. Tack snälla underbara ni:)

I dag, fredag, har vi precis vinkat av svärmor! Själva ska vi snart käka lunch.

De blir pannkakor i dag för mig och Lova.


Ta hand om er!6 kommentarer:

 1. Härlig dag=)
  Angående presenten
  det var så lite så=)
  Du får tårta när du
  kommer upp hit nästa
  gång. Kram Sandra=)

  SvaraRadera
 2. åH VAD MYCKET FINT!! Det är du definitivt värd. Jag fick precis en snygg damcykel, med tillhörande barnstol till låns av min mamma =) Blev helt överycklig. Innan har vi haft en gammal ranglig sak, med mindre stabila hjul och obekväm sadel. Nu blir det kalas att cykla! Per gjorde ett mycket bra val tycker jag..

  GRATTIS IGEN!

  SvaraRadera
 3. Bra val av Per:) Ni verkar ha haft några bra dagar. Kul. Varsegod för presenten och bra att den kom fram på rätt dag och allt:)Hoppas du gillar färgen.
  Kramkramkram Mia

  SvaraRadera
 4. Vilka fina presenter! Cykel är kanon, med barnsadel blir det grädde på moset. :)
  Presentkort/pengar att shoppa för, det skulle ju jag ha önskat mig. Lite sent nu, fyller på måndag.
  Hoppas du hittar en massa fint nu.

  SvaraRadera
 5. Stort grattis i efterskott! Har helt missat detta! Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Sandra, tack! Då ser jag fram emot tårta;)

  Kiqi, jag har också min mammas gamla cykel just nu. Jag hade ingen cykel när jag flyttade ner till skåne. Mamma hade dessutom en gammal barnsadel på lager så jag har haft tur där...men nu får jag äntligen nytt!

  Maria, tack snälla för presenten. Jag gillar den blå färgen!!

  Sandra R, hoppas du får en fin dag på måndag!!
  Vem vet, det kanske blir ett presentkort?

  Janina, tack snälla:)

  Kram till er alla

  SvaraRadera