söndag 18 september 2011

Vänner, systerskap och onyttig mat i massor - good and not good!

Liten borstar tänderna, snart är det dags för sängen! I dag är det viktigare än vanligt för henne att borsta tänderna, hon har nämligen ätit på tok för mycket av det goda. Även jag har ätit som om jag hade en kropp som kunde lösas in mot en ny på ICA när den havererade. Ja, ni fattar!
Vi åkte som sagt bort till syster Johanna (utan kamera tyvärr). Där fick jag spontant två nya böcker (tack syster) och Lova blev bjuden på godis i mängder som blivit över från i går då deras barn hade avslutningsfest för alla barn i barnens fotbollslag. Ett helt fotbollslag, med andra ord! Jag är förvånad över att det var så rent, snyggt och helt hemma hos dem i dag, men även för att det faktiskt fanns godis över.

Sedan åkte vi vidare till syster Josse. Hos Josse träffade vi Jannika som kom bort på fika och lite tjatter. Josse hade bakat toscamuffins, jag hade med muffins med citronkräm, kanelgifflar och någon annan småkaka. Barnen lekte och bråkade om vartannat och eftermiddagen flöt på. I kväll blev jag inspirerad när jag hörde att Johanna med familj skulle göra tacos tillsammans med Josse. Jag köpte vad som behövdes och åkte hem och satte Per i arbete. Vi har nyss ätit klart och nu ligger Lova i sin säng och vi ska bara ta det lugnt de få timmarna som är kvar av söndagskvällen.

Ni förstår nu hur vi har ätit i dag? Jag är däst som en björn som går på vintervila...och på tv går ett matprogram! Dags att byta kanal!

Något jag har glömt att få ner i skrift är att jag i fredags hälsade på hos min kompis Anna och hennes familj. Det var inte en dag för tidigt och som vanilgt hade vi massor att prata om. På tisdag kanske jag träffar henne igen då det är dags för Pomp De Lux-party hos syster Johanna.

4 kommentarer:

  1. Hej! Händelserik dag ni varit med om :)
    Den 21 oktober är du välkommen hem till mig för en tjejkväll :) Kram

    SvaraRadera
  2. Tack snälla, jag kommer gärna!! Vilken tid?
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Du ska bara veta vad jag stoppade i mig i går
    Tre mackor med mycket ost till frukost och två stora glas mjölk samt en kaffe. Sedan kaffe igen och godis som blivit över från lördagsmyset. Lunch bestående av vit pasta med ost och knaperstekt bacon. Sen glass och godis igen och en kaffe. Sen äppelpaj och glass och kaffe hos Sandra och sen middag med Henke och barnen. Det var grädde i såsen och massor med potatis. Henke undrade om jag var gravid igen:( Till middagen ett jätteglas rödvin. Sen plockade jag lite till av godiset som jag plockat av i morse med. Det är fan skam rakt igenom:( Barnen såg mig och trodde det var grönt att äta godis innan dagis på en måndag!?!?!?! :O

    SvaraRadera
  4. Ah! Det var väl inte så farligt, Jag har gjort klart värre saker i matväg ;) Haha. Kram!

    SvaraRadera